+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Δραστηριότητες για ενήλικες

Αναρωτηθήκατε ποτέ, αν υπάρχουν δραστηριότητες για ενήλικες που θα σας έβγαζαν από την μονοτονία της καθημερινότητας? Αρκετές είναι οι φορές που νιώθουμε ότι σπαταλάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, σε ανούσια πράγματα. Αισθανόμαστε ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος πιο εποικοδομητικός τρόπος να τον ξοδέψουμε, από το να βλέπουμε τηλεόραση ή να βρισκόμαστε με τις ώρες μπροστά από ένα κινητό ή έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στις μέρες μας, η ανάγκη για έκφραση και εκτόνωση, είναι ίσως μεγαλύτερη από ποτέ. Η σύσφιξη των προσωπικών σχέσεων, η ικανοποίηση των ψυχολογικών μας αναγκών και η πνευματική καλλιέργεια, είναι μερικοί από τους λόγους που μας κάνουν να αναζητάμε μια δραστηριότητα, που θα απελευθερώσει την φαντασία μας και θα μας κάνει να νιώσουμε και πάλι παιδιά. Μια δημιουργική δραστηριότητα για ενήλικες, που θα προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση, ενώ παράλληλα θα διευρύνει τους ψυχικούς και πνευματικούς μας ορίζοντες.

 

grasthriothtes-gia-enhlikes-02

 

Great Escape Rooms | Δραστηριότητες για ενήλικες

Οι ομαδικές δραστηριότητες για ενήλικες των Great Escape Rooms, συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την ψυχαγωγία, την περιπέτεια και τις ικανότητες λογικής σκέψης. Παράλληλα, τονώνουν την εξωστρέφεια και την κοινωνικοποίηση, ενώ βελτιώνουν την συνεργασία μεταξύ των μελών μιας ομάδας. Έτσι λοιπόν, με την συμμετοχή τους οι παίκτες, αντιλαμβάνονται την σημαντικότητα της προσωπικής τους προσπάθειας στον κοινό σκοπό. Ποιος είναι αυτός ο σκοπός? Να αποδράσουν από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού ορίου. Χρησιμοποιήστε τις αισθήσεις και την λογική σας, για να λύσετε γρίφους και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα στοιχεία, που θα σας χαρίσουν την ελευθερία.

Οι δραστηριότητες για ενήλικες στα Great Escape Rooms, θα προκαλέσουν την δημιουργική σκέψη και τις νοητικές σας ικανότητες. Θα δοκιμάσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας σας, τα επίπεδα συνεργασίας και επικοινωνίας. Η συμμετοχή στα δωμάτια απόδρασης δεν απαιτεί ιδιαίτερες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και αποτελεί μια μορφή εναλλακτικής διασκέδασης για κάθε ηλικία. Η ταχύτητα και η απόλυτη συγκέντρωση, είναι τα μυστικά της επιτυχίας. Με της είσοδό σας σε ένα από τα δωμάτια απόδρασης της εταιρείας μας, θα σας γίνει παρουσίαση των βασικών οδηγιών και του σεναρίου. Για όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, θα έχετε στο πλευρό σας την αόρατη βοήθεια του Game Master, ο οποίος σας παρακολουθεί μέσα από ειδικές κάμερες. Αν λοιπόν κρίνει την βοήθεια αναγκαία ώστε να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι, θα παρεμβαίνει αναλόγως. Έχετε ότι χρειάζεται για να αποδράσετε??

 

δραστηριότητες για ενήλικες

 

Το παιδί μέσα μας | Δραστηριότητες για ενήλικες

Οι περισσότερες από τις δεξιότητες που έχουμε ως ενήλικες, έχουν αποκτηθεί σε μικρότερες ηλικίες, συνήθως μέσα από το παιχνίδι. Το παιχνίδι με τους φίλους μας, ήταν ένα μέσο μέσα από το οποίο εξερευνούσαμε ασυνείδητα, διάφορες πτυχές του χαρακτήρα μας. Η ανάπτυξη της φαντασίας, της κοινωνικότητας και της δημιουργικότητας, δεν έγιναν από κάποιο σχολικό μάθημα, αλλά από το παιχνίδι και την συναναστροφή μας με άλλα άτομα. Δυστυχώς, μέσα στην ρουτίνα και την καθημερινότητα της ενήλικης ζωής μας, ξεχνάμε όλα αυτά που τα παιχνίδια μας έχουν χαρίσει. Οι δραστηριότητες για ενήλικες των Great Escape έχουν ως στόχο να φέρουν ξανά αυτά τα ξεχασμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Θέλουν να θυμίσουν την αξία της συνεργασίας και της επικοινωνίας, αλλά και να ξυπνήσουν το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Στην πράξη, τα Great Escape, επιδιώκουν να μας κάνουν να:

 • δείχνουμε τον ενθουσιασμό μας.
 • τηρούμε τους κανόνες.
 • συνεργαζόμαστε.
 • οργανωνόμαστε προσεχτικά.
 • έχουμε υπομονή.
 • είμαστε ευέλικτοι.
 • καλλιεργούμε την φαντασία μας.
 • εξασκήσουμε την δημιουργικότητα.
 • αντιδρούμε άμεσα στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.
 • χαμογελάμε.
 • και το σημαντικότερο……. να παίζουμε.

 

δραστηριότητες για ενήλικες

 

Team Building | Δραστηριότητες για ενήλικες

Οι δραστηριότητες για ενήλικες στα δωμάτια των Great Escape Rooms, είναι ιδανικά και για Team Building εταιρειών. Ενισχύουν την συνεργασία κάτω από υψηλή πίεση χρόνου, τον υγιή ανταγωνισμό, την ομαδική εργασία, την ανάληψη ευθυνών και τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων.  Γενικότερα, έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ των στελεχών μιας εταιρείας και να τους δώσουν τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης. Μέσα από το παιχνίδι, σίγουρα θα γνωρίσετε πτυχές του χαρακτήρα των στελεχών, που ίσως να μην είχαν έρθει ποτέ στην επιφάνεια. Μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τα επίπεδα συνεργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για την βελτίωσή τους. Επιπλέον, μέσα από τις δυσκολίες που η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο εσωτερικό των δωματίων, θα κάνει τα μέλη της να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους και να γνωριστούν με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που τους επιτρέπει το περιβάλλον εργασίας.