+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Πρωτότυπα & Εναλλακτικά παιδικά πάρτυ

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι γονείς προβληματίζονται για το παιδικό πάρτι των παιδιών τους. Προβληματισμός που έχει να κάνει κυρίως με το πως θα κάνουν το πάρτι να μείνει αξέχαστο στο παιδί τους. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ορισμένοι ακόμα λόγοι που κάνουν τους γονείς να πονοκεφαλιάζουν στην ιδέα ενός παιδικού πάρτι.

  • Οικονομικοί λόγοι. Για να μείνει αξέχαστο το παιδικό πάρτι είναι πολύ βασικό να είναι καλεσμένοι όλοι του οι φίλοι. Είναι πολύ δύσκολο σε μια τάξη με 30 παιδιά να μην τα καλέσει όλα. Από την στιγμή που θα μαθευτεί η διοργάνωση του πάρτι θα είναι άσχημο να καλέσει ορισμένα από τα παιδιά της τάξης. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί ως αντιπάθεια προς τους μη καλεσμένους. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος της διοργάνωσης του παιδικού πάρτι θα ανέβει πολύ.

  • Θέμα χώρου.  Σε περίπτωση που μένετε σε μικρό διαμέρισμα η λύση της διοργάνωσης του παιδικού πάρτι στο σπίτι σας δεν είναι εφικτή. Ειδικότερα αν θα πρέπει πέρα από τα παιδιά της τάξης του να καλέσετε και ορισμένους συγγενείς και γείτονες. Και τα παιδιά δεν θα το ευχαριστηθούν έτσι στρυμωγμένα που θα είναι και αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά.

  • Ταλαιπωρία. Ακόμα και αν μένετε σε ευρύχωρο σπίτι είναι βάσανο το καθάρισμα του σπιτιού 2 φορές. Μια φορά πριν το πάρτι γιατί δεν γίνεται να υποδεχθείτε κόσμο σε βρώμικο σπίτι. Μια φορά μετά το πάρτι γιατί αποκλείεται να μην πέσουν φαγητά στο πάτωμα με τόσα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί μέσα. Ειδικότερα αν είστε και εργαζόμενοι γονείς ο συγκεκριμένος προβληματισμός διογκώνεται. Και φυσικά δεν είναι μόνο το καθάρισμα του σπιτιού που δημιουργεί επιπλέον κούραση. Είναι και η προετοιμασία του μπουφέ που σίγουρα θα θέλετε να είναι πλουσιοπάροχος.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που οι γονείς πλέον ψάχνουν να διοργανώσουν εναλλακτικά παιδικά πάρτι. Η Αθήνα προσφέρει πολλές λύσεις για κάθε ηλικία και πορτοφόλι. Ξεχάστε την ταλαιπωρία του σπιτιού, ξεχάστε τα πολυέξοδα παιδικά πάρτι και σκεφτείτε ποιο εναλλακτικά. Το θέμα είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά σας με τους φίλους τους και να τους μείνει αξέχαστο. Και σίγουρα ένα εναλλακτικό παιδικό πάρτι μπορεί να τους μείνει αξέχαστο και να το συζητάνε για βδομάδες στο σχολείο. Και αυτό θα γεμίσει με περηφάνια τα παιδιά σας που κατάφεραν να κάνουν τους φίλους τους να μιλάνε για τη συγκεκριμένη μέρα.

Παιδικό πάρτυ σε δωμάτια απόδρασης.

Είναι η νέα τάση ψυχαγωγίας της εποχής μας. Όχι μόνο για παιδιά αλλά και για ενήλικους. Στα δωμάτια απόδρασης η βασική ιδέα είναι αφού σε κλειδώσουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο να καταφέρεις να αποδράσεις. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λύσεις μια σειρά από γρίφους. Γρίφοι που απαιτούν λογική σκέψη, παρατηρητικότητα και συνεργασία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα ενθουσιαστείτε με την διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι σε κάποιο δωμάτιο απόδρασης.

  • Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν. Ειδικότερα αν καταφέρουν να λύσουν τους γρίφους και να αποδράσουν από το δωμάτιο.
  • Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια αποτελούν μια οικονομική λύση. Ειδικότερα αν το διοργανώσετε σε κάποια εταιρία που κάνει ειδικές προσφορές για μεγαλύτερα γκρουπ ατόμων.
  • Παρέχει ασφάλεια γιατί τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα βάση ειδικών προδιαγραφών.
  • Υπάρχει χώρος στην ρεσεψιόν που μπορείτε να ετοιμάσετε έναν πρόχειρο μπουφέ και να κόψετε την τούρτα μετά.

 

εναλλακτικά παιδικά πάρτι

 

Παιδικό πάρτι σε bowlling.

Αν νομίζετε πως θα τους αρέσει είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Συνδυάστε το παιχνίδι με το πάρτι σας. Στους περισσότερους χώρους bowling προσφέρουν και φαγητό οπότε είστε καλυμμένοι και από το θέμα του μπουφέ.

 

Παιδικό-πάρτι-σε-bowlling

εναλλακτικά παιδικά πάρτι

Beach partyBeach-party

Μια πολύ έξυπνη ιδέα για ένα εναλλακτικό παιδικό πάρτι την καλοκαιρινή περίοδο είναι να το κάνετε στην παραλία. Τα παιδιά θα παίζουν στην αμμουδιά και την θάλασσα και θα το ευχαριστηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό ηχοσύστημα και καλή επιλογή στην μουσική.

Party spa.

Αν το πάρτι θα είναι αποκλειστικά για κορίτσια μια πολύ έξυπνη εναλλακτική ιδέα είναι το spa. Περιποίηση νυχιών, μάσκες ομορφιάς, σάουνα και πισίνα, μασάζ και make up είναι πράγματα που θα ενθουσιάσουν όλες τις καλεσμένες. Επιπλέον θα μπορούν με την ησυχία τους να κουτσομπολέψουν όλα τα αγόρια του σχολείου εν την απουσία τους.

Παιδικό πάρτι σε paintball.

Εδώ θα πρέπει οι καλεσμένοι να είναι μόνο αγόρια. Υπάρχουν αρκετοί χώροι σε όλη την Αθήνα που μπορείτε να κλείσετε για 1-2 ώρες. Ο γιος σας και οι φίλοι του θα ξεφαντώσουν. Στη συνέχεια μπορείτε να τους κάνετε το τραπέζι στο εστιατόριο της επιχείρησης και να κόψετε και την τούρτα.

 

εναλλακτικά παιδικά πάρτι

 

Ότι και να διαλέξετε μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας οικονομικά. Η Αθήνα μας προσφέρει πολλά μέρη που μπορείτε να διοργανώσετε τα πιο πρωτότυπα και εναλλακτικά παιδικά πάρτι.