+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Great Escape – Ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου

Τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου, είναι μια καλή λύση για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι όταν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλουν. Πολλές φορές, λόγω βροχής, κρύου ή άλλων συνθηκών, μια εξωτερική ψυχαγωγική δραστηριότητα δεν είναι πάντα εφικτή. Έτσι, τα Great Escape Rooms, προσφέρουν λοιπόν τη δυνατότητα για ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου, με ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια απόδρασης. Τα δωμάτια του Great Escape βρίσκονται στην περιοχή του Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι εύκολα προσβάσιμα με το μετρό και τον ΗΣΑΠ, αλλά και με τα πόδια από το Σύνταγμα κι άλλες περιοχές. Επίσης, είναι μια πρωτότυπη κι εναλλακτική δραστηριότητα, που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Ακόμα όμως κι αν ο καιρός είναι καλός, λίγα πράγματα μπορεί κάποιος να συγκρίνει με την εμπειρία ενός καλού δωματίου απόδρασης. Η φαντασία και η δημιουργικότητα, οι στιγμές σκέψης, κάνουν τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου την καλύτερη επιλογή ψυχαγωγίας κάθε στιγμή!

Θέλετε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και την οικογένειά σας; Ίσως θέλετε να διοργανώσετε τα γενέθλια του παιδιού σας σε ένα διαφορετικό, ασφαλές περιβάλλον; Μήπως θέλετε να συσφίξετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας; Ψάχνετε ένα χώρο για μια μοναδική στιγμή, όπως μια πρόταση γάμου ή ένα bachelor party; Τότε τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου των Great Escape, είναι μια δραστηριότητα που θα λατρέψετε! Τα δωμάτια των Great Escape, είναι γεμάτα καλά κρυμμένους γρίφους, αινίγματα και αντικείμενα που πρέπει να συνδυάσετε! Απαιτούν λογική σκέψη, ευρηματικότητα, συνεργασία κι ομαδικό πνεύμα. Βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη των εγκεφαλικών δυνατοτήτων και στην καλλιέργεια νοητικών λειτουργιών. Τα παιχνίδια δράσης, συμβάλουν έτσι στην ανάπτυξη της μνήμης και των υπόλοιπων εγκεφαλικών λειτουργιών. Αυτές είναι νοητικές δυνατότητες που κάθε άνθρωπος έχει έμφυτες και πρέπει να εξασκεί, για να διατηρεί και να αναπτύσσει! Είναι η καλύτερη απόδραση από την καθημερινότητα στους τόπους της φαντασίας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

 

Ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου για μεγάλους

Είναι πλέον κατανοητό, ότι πολλές από τις νοητικές και φυσικές δεξιότητες μας έχουν δημιουργηθεί σε μικρή ηλικία από τα παιχνίδια. Τα παιδιά αναπτύσσουν αυτές τις δεξιότητες και μαθαίνουν νέες, εξασκώντας το μυαλό τους. Ανέκαθεν, τα παιχνίδια ήταν το μέσο για να εξερευνήσουμε πτυχές του χαρακτήρα μας, όπως η φαντασία, η δημιουργικότητα και η κοινωνικότητα. Οι κοινωνιολογικές κι ιστορικές μελέτες αποδεικνύουν ότι σε όλους τους πολιτισμούς τα παιχνίδια έπαιζαν σημαντικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της ζωής. Είναι γεγονός ότι που στην ενήλικη ζωή μας, ξεχνάμε πολλά από αυτά που τα παιχνίδια έχουν χαρίσει στην προσωπικότητα μας. Τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου των Great Escape Rooms, φέρνουν στην επιφάνεια όλα αυτά. Μας υπενθυμίζουν την αξία της κοινωνικοποίησης, της συνεργασίας και της επικοινωνίας. Αυτοί είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι που τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρουγια ενήλικες έχουν γίνει τόσο δημοφιλή.

Η αποστολή που πρέπει να φέρετε εις πέρας μοιάζει απλή! Μπαίνετε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, με στόχο να αποδράσετε. Έχετε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, συνήθως 60 ή 75 λεπτά. Πρέπει για να λύσετε τους γρίφους και να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το περιβάλλον σας. Μέσα από κωδικούς, χρήση αντικειμένων και ορθολογική σκέψη, θα οδηγηθείτε στην έξοδο από το δωμάτιο. Δοκιμάστε τις νοητικές ικανότητες της ομάδας, το επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας ή των φίλων σας. Περάστε ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

Ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου του Great Escape

Υπάρχουν 7 θεματικά δωμάτια απόδρασης για να διαλέξετε στο Great Escape. 7 ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου, με διαφορετική θεματολογία κι επίπεδο δυσκολίας το καθένα, αλλά εξίσου διασκεδαστικά:

The Perfect Crime

Τρεις δολοφονημένες γυναίκες ζητούν δικαίωση. Μπορείτε να εξιχνιάσετε το τέλειο έγκλημα, από τα στοιχεία που άφησε πίσω του ο δολοφόνος; Θα τα καταφέρετε όμως πριν ξαναγυρίσει στον τόπο του εγκλήματος;

The Secret Agent

Το αρχείο της μυστικής αποστολής έπεσε στα λάθος χέρια. Όλοι οι συνεργάτες σας κινδυνεύουν. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τον πολύτιμο φάκελο μέσα στο γραφείο και να φύγετε από εκεί, πριν να είναι πολύ αργά;

Guantanamo

Η πιο σκληρή φυλακή του κόσμου σας περιμένει. Πόσοι μπορούν να πουν ότι απέδρασαν από το διαβόητο Guantanamo; Εσείς θα τα καταφέρετε; Χρησιμοποιείστε ό,τι υπάρχει στο περιβάλλον σας και πάνω απ’ όλα το μυαλό και την παρατηρητικότητά σας. Έχετε μόνο μια ώρα καιρό!

The Ritual

Αυτός παραμονεύει στο σκοτάδι. Σας έχει παγιδεύσει μέσα στο σπίτι του, έτοιμος να σας χρησιμοποιήσει στο τελετουργικό του. Πρέπει να ξεφύγετε και να βρείτε την έξοδο χωρίς να φοβηθείτε. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι σίγουρο. Το πιο τρομακτικό δωμάτιο της πόλης σας περιμένει. Μπορείτε να λειτουργήσετε μέσα στον απόλυτο τρόμο; Το δωμάτιο είναι αυστηρά για άνω των 18 ετών και δεν ενδείκνυται για άτομα με καρδιακά προβλήματα (δωμάτιο με ηθοποιό)

The Survivor

Βρίσκεστε ναυαγισμένοι σε ένα εξωτικό νησί. Όλα θα ήταν ιδανικά, αν υπήρχε τρόπος να φύγετε από εκεί. Η τρομερή καταιγίδα που λυσσομανά σταματά μόνο για 90 λεπτά και έχετε ευκαιρία να αποδράσετε. Ακούστε τις συμβουλές του Captain Morgan, του Ναυαγού. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε όλοι μαζί, πριν η καταιγίδα ξεσπάσει ξανά; (δωμάτιο με ηθοποιό)

The Circus

Λύστε τους πιο παιχνιδιάρικους γρίφους, διασκεδάστε και περάστε καλά στο τσίρκο μας. Ένα δωμάτιο απόδρασης για όλη την οικογένεια και το καλύτερο δωμάτιο για παιδικό πάρτυ της Αθήνας, σας περιμένει

Release The Kraken

Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός», το θρυλικό πλοίο, έχει σαλπάρει και εσείς βρίσκεστε στο αμπάρι του! Δεν είστε όμως μόνοι σας, καθώς μαζί σας έχετε τον Πειρατή Captain Mead! Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί του και να βγείτε; Κι αν στην πορεία εντοπίσετε την καρδιά του Κράκεν, θα χρησιμοποιήσετε τη δύναμή της για να κυριαρχήσετε στις 7 Θάλασσες; (δωμάτιο με ηθοποιό)

 

Team Building σε ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου

Τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου είναι ιδανικά και για εταιρικά team building events. Οι ίδιες ικανότητες που οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν στο γραφείο, είναι αυτές που θα τους φανούν χρήσιμες και στα δωμάτια απόδρασης. Ο τρόπος που συνεργάζονται στις καθημερινές εργασιακές τους υποχρεώσεις θα τους βοηθήσει να συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Κι αν υπάρχουν προβλήματα συνεργασίας μέσα στην ομάδα, αυτή η δραστηριότητα είναι ιδανική για την επίλυσή τους!

Μέσα από την κοινή δράση για επίλυση των γρίφων και των προκλήσεων, οι συνεργάτες θα γνωριστούν καλύτερα. Θα ανακαλύψουν ίσως δυνατότητες που δεν ήξεραν και θα καλλιεργήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις. Επιπλέον, θα γνωρίσουν τη λογική του καταμερισμού εργασίας. Θα βιώσουν την πίεση του χρόνου και την προσπάθεια για κατάκτηση του στόχου, ακριβώς όπως σε ένα εργασιακό project. Στο τέλος του παιχνιδιού θα έχουν μάθει να συνεργάζονται και να σκέφτονται από κοινού. Θα έχουν βελτιώσει το συντονισμό τους και θα έχουν γνωρίσει δυνατότητες που κατέχουν οι ίδιοι και οι άλλοι, αλλά και αδυναμίες που μπορούν να επιλυθούν. Όλα αυτά όμως θα έχουν γίνει σε ένα φανταστικό και διασκεδαστικό περιβάλλον, μακριά από την πίεση του γραφείου.

 

 

Πολυετής εμπειρία

Μετά από αυτή την εμπειρία, οι συνεργάτες θα μεταφέρουν αυτές τις γνώσεις και στον εργασιακό τους χώρο. Θα είναι πολλαπλά ωφελημένοι κι αυτοί και ο οργανισμός τους! Όλο και περισσότερες εταιρίες στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα επιλέγουν ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου για αυτό το σκοπό. Στο Great Escape έχουμε μεγάλη εμπειρία στα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου για team building. Είμαστε η πρώτη εταιρία Δωματίων Απόδρασης στον κόσμο που πήραμε βραβείο για τις τεχνικές Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων που εφαρμόζουμε. Βραβευτήκαμε το 2015 στα HR Awards για τις τεχνικές που έχουμε αναπτύξει για την επιλογή προσωπικού.

Η ομάδα του Great Escape αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με σημαντικό υπόβαθρο στο HR. Εκτός από τα δωμάτια απόδρασης του Great Escape στις εγκαταστάσεις μας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου. Τα παιχνίδια αυτά είναι φορητά και μπορούμε να τα παραμετροποιήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εταιρικού πελάτη. Επίσης, τα φορητά παιχνίδια εσωτερικού χώρου μπορούν να στηθούν στο χώρο του πελάτη ή σε κάποιο χώρο συνεδρίων κι εκδηλώσεων. Έτσι, το εταιρικό team building μπορεί να γίνει πιο εύκολα, αλλά η εμπειρία να παραμείνει η ίδια! Τα φορητά ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου είναι μια δραστηριότητα που πλαισιώνει ιδανικά ένα συνέδριο ή ημερίδα της εταιρίας. Είναι μια διασκεδαστική και χαλαρωτική δραστηριότητα που μπορεί να γίνει στην αρχή ή στο τέλος του εταιρικού event σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαγνώσουμε τις ανάγκες του οργανισμού σας και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις team building. Η εμπειρία μας και οι πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση!

 

 

Ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου για παιδικό πάρτυ

Τα πάρτυ στο σπίτι σας έχουν κουράσει; Ο στολισμός, το καθάρισμα και το μαγείρεμα είναι κάτι που θέλετε να αποφύγετε; Δε θέλετε να είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια μεγάλου αριθμού παιδιών; Ανησυχείτε ότι θα πρέπει να ετοιμάσετε καφέδες, φαγητό και γενικά πράγματα και για τους γονείς; Τότε τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου των Great Escape είναι το κατάλληλο μέρος για το επόμενο παιδικό σας πάρτυ! Τα δωμάτια απόδρασης είναι μια δραστηριότητα που σίγουρα θα ενθουσιάσει το παιδί σας και τους φίλους του. Γλιτώστε την ταλαιπωρία από την προετοιμασία ενός πάρτυ και χαρίστε στα παιδιά μια εμπειρία που θα θυμούνται για πολύ καιρό!

Οι εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ των Great Escape, είναι κατάλληλοι για παιδιά άνω των 7 ετών. Τα παιδιά μπαίνουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θεματικό δωμάτιο, με σκοπό να καταφέρουν να αποδράσουν πριν τελειώσει ο χρόνος. Για να πετύχουν το στόχο, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη λογική, την παρατηρητικότητα και τις αισθήσεις τους. Με αυτό τον τρόπο θα βρουν τα κρυμμένα στοιχεία και θα λύσουν όλους τους γρίφους. Όλες οι δοκιμασίες θα τα οδηγήσουν στην έξοδο! Στο τέλος θα έχουν περάσει καλά και θα έχουν ένα σημαντικό αίσθημα επίτευξης και ικανοποίησης!

Τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου, δοκιμάζουν τις νοητικές ικανότητες των παιδιών και βάζουν την δημιουργική σκέψη τους σε λειτουργία. Η συμμετοχή στα παιχνίδια των Great Escape Rooms δεν προϋποθέτει κάποιες ειδικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Αυτό που χρειάζεται για την ομαλή εξέλιξη του παιχνιδιού είναι η αρμονική συνεργασία των παιδιών και η χρήση νοητικών δεξιοτήτων. Η απόδραση είναι εφικτή, αν τα παιδιά λειτουργήσουν ως ομάδα, χρησιμοποιώντας την κριτική σκέψη, την δημιουργικότητα και την φαντασία τους. Τα παιχνίδια για παιδιά των Great Escape είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια από 7 ετών και πάνω.

 

Γιατί να επιλέξετε τα Great Escape

Υπάρχουν επιπλέον κι άλλοι λόγοι για να επιλέξετε τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου των Great Escape για το παιδικό πάρτυ σας:

  • Υπάρχει ειδικός χώρος πλησίον του Great Escape για τη συνέχιση του πάρτυ μετά το παιχνίδι και την κοπή της τούρτας. Στον ίδιο χώρο οι ενήλικες μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν τον καφέ τους όσο τα παιδιά παίζουν.
  • Αποτελεί μιαοικονομική λύση, εφόσον το κόστος είναι σχετικά μικρό συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες επιλογές.
  • Τα concepts μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ιδέες των συνεργατών μας.
  • Τα Great Escape παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια. Η ασφάλεια των παικτών ήταν πάντα το πρωταρχικό μέλημά μας, είτε πρόκειται για ενηλίκους, είτε πολύ περισσότερο για παιδιά. Τα δωμάτιά μας  τηρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κι έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας. Σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές των δωματίων απόδρασης, τα παιδιά επιτηρούνται από κλειστό κύκλωμα με κάμερες.

Στα δωμάτια με ηθοποιό εργάζονται επαγγελματίες ηθοποιοί, με γνώση κι εμπειρία στον αυτοσχεδιασμό και στο παιδικό θέατρο. Μέσα από την ερμηνεία τους και την αλληλεπίδρασή τους με τα παιδιά, αυτά θα έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

 

Ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου – Το στοιχείο του fun

Επειδή πάνω από όλα μιλάμε για παιχνίδι, τα δωμάτια απόδρασης του Great Escape στηρίζονται στο στοιχείο της διασκέδασης. Είτε μιλάμε για τους γρίφους, είτε για τις ερμηνείες των ηθοποιών στα αντίστοιχα δωμάτια, όλα έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την ψυχαγωγία των παικτών. Στο τέλος του παιχνιδιού, οι ομάδες έχουν διασκεδάσει κι έχουν περάσει αξέχαστες στιγμές. Έχουν δημιουργήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου είναι μια πολύπλευρη εμπειρία που ο καθένας πρέπει να ζήσει. Είτε παρέες φίλων, είτε παιδιά, είτε συνάδελφοι, κάθε ομάδα θα βρει κάποιο στοιχείο που θα την κάνει να περάσει καλά! Και αν παίξουν μια φορά, θα θελήσουν να παίξουν πάλι και πάλι!

Κάντε τώρα την κράτησή σας για ένα από τα ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού χώρου του Great Escape Rooms. Ελάτε σε έναν κόσμο φαντασίας και περιπέτειας!