ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

  ιδέες για παιδικό πάρτυ
  780 450 Great_escape

  Πρωτότυπες ιδέες για παιδικό πάρτυ που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!

  Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η μαγική αυτή ημερομηνία, που το αγγελούδι σας ήρθε στον κόσμο και που κάθε χρόνο θέλετε να το γιορτάσετε όσο καλύτερα γίνεται διοργανώνοντας το καλύτερο παιδικό πάρτυ. Αλλά δεν είστε μόνο εσείς που περιμένετε με ανυπομονησία την συγκεκριμένη πολύ σημαντική μέρα. Και τα παιδιά περιμένουν με προσμονή όλο τον χρόνο για αυτή την στιγμή. Και κάθε χρόνο ψάχνουν ιδέες για παιδικό πάρτυ που θα είναι είναι ακόμα καλύτερο, ακόμα ποιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο και αυτός είναι και ο λόγος που οι γονείς πονοκεφαλιάζουν για να βρουν ιδέες για παιδικά πάρτυ, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τα θέλω του παιδιού τους.

  Η ηλικία του παιδιού και ο αριθμός καλεσμένων είναι βασικά κριτήρια των γονιών σχετικά με τις ιδέες για παιδικό πάρτυ. Θα πρέπει να σκεφτούν διαφορετικά για παιδικό πάρτυ σε περίπτωση που μιλάμε για παιδιά μικρότερα των 10 ετών και διαφορετικά για μεγαλύτερα. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι αν το παιδί είναι αγοράκι και ή κοριτσάκι. Τέλος, το οικονομικό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει και αυτός με τη σειρά του την απόφαση των γονιών σχετικά με την διοργάνωση του παιδικού πάρτυ.

  Οικονομικές ιδέες για παιδικό πάρτυ

  Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που μια ιδέα για παιδικό πάρτυ φτάνει σε κόστος την διοργάνωση ενός γάμου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το παιδί δεν θα ευχαριστηθεί εξίσου μια οικονομικότερη διοργάνωση του πάρτυ του. Εξάλλου αυτό που μετράει στο τέλος είναι να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους του και να ζήσει χαρούμενες στιγμές.

  Για να μειωθεί το κόστος, ανεξάρτητα από την ιδέα για παιδικό πάρτυ, είναι να μην ξεφύγει ο αριθμός των καλεσμένων. Ένας αρκετά έξυπνος τρόπος για να μην στεναχωρηθεί το παιδί για την μειωμένη λίστα καλεσμένων του είναι αυτός που λέει πως αναλόγως την ηλικία του παιδιού θα είναι και οι καλεσμένοι. Αν δηλαδή το παιδί κλείνει τα 5 χρόνια θα έχει 5 καλεσμένους. Αν κλείνει τα 7 χρόνια θα έχει 7 καλεσμένους. Με αυτό τον τρόπο και το κόστος μειώνεται αισθητά. Επίσης, το παιδί δείχνει να ξεχωρίζει τους ποιο κοντινούς του φίλους. Αυτούς που αποφασίζει πως θα είναι οι κολλητοί του, δείχνοντας με τον ποιο έμπρακτο τρόπο την επιλογή τους προς αυτούς.

  Σε περίπτωση που οι γονείς επιλέξουν να κάνουν το παιδικο παρτυ στο σπίτι τους, για να μην ξεφύγει το κόστος, ανεξαρτήτου ιδέας για το παιδικό πάρτυ, είναι και η λιτή διακόσμηση. Το παιδί στο πάρτυ του το ενδιαφέρει απλά να παίξει με την ψυχή του με τους καλύτερους φίλους του, να φάει λιχουδιές που συνήθως του απαγορεύουν οι γονείς κατά την διάρκεια των υπόλοιπων ημερών και να ανοίξει τα δώρα που θα του κάνουν. Δεν το ενδιαφέρει η διακόσμηση του χώρου.

  Ιδέες για παιδικό πάρτυ σε escape room

  ιδέες για παιδικό πάρτυ

  Παιδικό πάρτυ σε escape room

  “Πολύ πρακτική και οικονομική ιδέα για παιδικό πάρτυ είναι η επιλογή κάποιου escape room.„

  Τα τελευταία χρόνια τα video games υπερτερούν συγκριτικά με το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Είναι πολύ ποιο συνηθισμένο να βλέπουμε παιδιά να μαζεύονται σε κάποιο σπίτι και να παίζουν video games με τους φίλους τους παρά να βγαίνουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο. Αυτός είναι και ένας πολύ βασικός παράγοντας που η ιδέα για παιδικό πάρτυ σε κάποιο escape room ενθουσιάζει πολύ τα παιδιά. Τα escape rooms παρουσιάζουν πραγματική άνθιση τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλά δωμάτια απόδρασης για όλες τις ηλικίες.

  “…video games σε πραγματικό περιβάλλον…„

  Η βασική ιδέα των escape rooms ουσιαστικά αναβιώνει τα video games σε πραγματικό περιβάλλον. Τα παιδιά αντί να παρακολουθούν την εξέλιξη της ιστορίας μέσω μιας οθόνης την ζουν όντας μέσα στο δωμάτιο απόδρασης. Αυτό ενθουσιάζει τα παιδιά που είναι λάτρεις των video games. Αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα για παιδικό πάρτυ ένα από τα δεκάδες escape rooms που έχουν ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αθήνα.

  δωμάτια απόδρασης για παιδικό πάρτυ… διασκέδαση, παιχνίδι, κοινωνικοποίηση,  ομαδικότητα, εξιχνίαση μυστηρίων, επίλυση γρίφων …„

  Η ιδέα για παιδικό πάρτυ σε escape room ενθουσιάζει και τους γονείς. Αποφεύγουν την αναστάτωση που θα έφερναν στο σπίτι τα δεκάδες παιδιά στο παιδικο παρτυ. Επίσης, γλυτώνουν την πολύωρη προετοιμασία των φαγητών και γλυκών που θα έπρεπε να ετοιμαστούν για αυτό.

  Τα περισσότερα escape rooms διαθέτουν αρκετά ευρύχωρους χώρους αναμονής για τους γονείς. Οι γονείς μπορούν να περιμένουν τα παιδιά να βγουν από το δωμάτιο και να κόψουν στη συνέχεια την τούρτα.

  Τα δωμάτια απόδρασης για παιδικό πάρτυ είναι μια οικονομική λύση. Τα escape rooms έχουν στην πολιτική τους ειδικές τιμές για μεγάλα γκρουπ που κλείνουν περισσότερα από ένα δωμάτια.

  Παιδικό πάρτυ σε Λούνα Παρκ

  Για ηλικίες μικρότερες από 7-8 ετών όταν οι γονείς θέλουν να διοργανώσουν το πάρτυ γενεθλίων εκτός σπιτιού μια πολύ καλή ιδέα είναι μια ολοήμερη βόλτα στο Allou fan park. Στο  οποίο με ένα day pass πετυχαίνουν πραγματικά μια πολύ οικονομική λύση. Τα παιδιά σίγουρα θα το ευχαριστηθούν. Μπορούν επίσης να το συνδυάσουν με φαγητό και γλυκά κατά την διάρκεια της ημέρας.

  παιδικο παρτυ

  AUTHOR

  Great_escape

  All stories by: Great_escape