Οργανώστε ένα αξέχαστο πάρτυ για τους μικρούς σας ήρωες!

  Τα Great Escape Rooms Κορινθος προσφέρουν μια εναλλακτική εμπειρία διασκέδασης για τη γιορτή ή τα γενέθλια του παιδιού σας!

  Παιδικά Πάρτυ Κόρινθος

  Θέλετε να αποφύγετε το μαγείρεμα, το καθάρισμα, τη διακόσμηση και όλη την κουραστική προετοιμασία ενός πάρτυ στο σπίτι; Ψάχνετε για μια διαφορετική ιδέα που θα ενθουσιάσει το παιδί σας και τους φίλους του μένοντάς τους αξέχαστη;

  Ξεχάστε λοιπόν την ταλαιπωρία που έρχεται μαζί με τα κλασικά πάρτυ στο σαλόνι! Τα Great Escape Rooms Κορίνθου, προσφέρει μια ξεχωριστή περιπέτεια γεμάτη δράση και μυστήριο. Οι μικροί μας φίλοι μπαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με στόχο να δραπετεύσουν από αυτά σε προκαθορισμένο χρόνο. Πρέπει να συνεργαστούν σαν ομάδα, να σκεφτούν, να χρησιμοποιήσουν τις αισθήσεις τους και να βρουν τα απαραίτητα στοιχεία μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Παιδικό Πάρτυ Κόρινθος

  Θεματικά Παιδικά Πάρτυ στην Κόρινθο

  Το παιχνίδι θα ενισχύσει τις σχέσεις των παιδιών και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, θα βελτιώσει τις δεξιότητές τους και την κριτική τους σκέψη, αλλά και θα απογειώσει τη δημιουργικότητά τους!

  Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στα δωμάτια απόδρασης του Great Escape Κορίνθου, από 6 ετών και άνω! Κάθε δωμάτιο προσαρμόζεται για τα παιδιά κάθε ομάδας ανάλογα με την ηλικία τους.

  Οι μικροί μας φίλοι θα θυμούνται και θα μιλούν για καιρό για την εμπειρία τους!

  • Στο χώρο του Great Escape μπορείτε να κόψετε την τούρτα γενεθλίων, ή να οργανώσετε ένα πρόχειρο μπουφέ.
  • Τα δωμάτια είναι απόλυτα ασφαλή, καθώς είναι κατασκευασμένα βάσει ειδικών προδιαγραφών.
  • Πρόκειται για μια οικονομική λύση. Σε περιπτώσεις ομάδων με πολλά παιδιά προσφέρονται ειδικές προσφορές. Συνήθως το κόστος δεν ξεπερνά τα 10€ ανά άτομο.

   

  Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε μας στο 27410 84115.