+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Great Escape – Παιχνίδια απόδρασης

Τα παιχνίδια απόδρασης, αποτελούν τη νέα μορφή Εναλλακτικής Ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες. Έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό, από άτομα που συνεχώς ανακαλύπτουν και παίζουν νέα δωμάτια απόδρασης, αναζητώντας νέες περιπέτειες και συγκινήσεις. Για κάποιους είναι μια ευχάριστη ασχολία, για κάποιους απλά ένα χόμπι, για άλλους είναι πάθος. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ταξιδέψουν σε άλλες πόλεις ή και σε άλλες χώρες για να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι απόδρασης! Τα παιχνίδια απόδρασης μπορούν να προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές σκέψης, λογικής, δράσης και περιπέτειας σε εσάς και την παρέα σας.

Ο στόχος του παιχνιδιού, είναι να αποδράσετε μέσα σε 60 ή 90 λεπτά (ανάλογα το δωμάτιο) από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Great Escape Rooms. Για να το πετύχετε, πρέπει να σπάσετε κωδικούς, να λύσετε γρίφους, να βρείτε κλειδιά και να βγείτε προτού τελειώσει ο χρόνος. Δοκιμάστε το μυαλό και τις δυνατότητές σας, νοητικές και σωματικές, ανακαλύψτε πράγματα για εσάς και τους άλλους. Παίξτε με τους φίλους σας, την οικογένεια, τους συναδέλφους ή το άλλο σας μισό τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία και τα αντικείμενα που θα βρείτε στο δωμάτιο με τον πιο δημιουργικό και ευφυή τρόπο. Έτσι θα οδηγηθείτε στον τελικό γρίφο. Θα καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε την τελευταία πρόκληση και να ανοίξετε την πόρτα της εξόδου, πριν παγιδευτείτε στο δωμάτιο για πάντα;

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

παιχνίδια απόδρασης

 

Παιχνίδι απόδρασης – Δοκιμάστε τις ικανότητές σας

Τα παιχνίδια σκέψης του Great Escape, θα τεστάρουν τις νοητικές δυνατότητες της ομάδας σας και θα προκαλέσουν τις ικανότητες συνεργασίας. Οι προκλήσεις που θα συναντήσετε στα δωμάτια, χρειάζονται απόλυτη συγκέντρωση, ομαδικό πνεύμα και ταχύτητα, ώστε να καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση, την λογική και την φαντασία σας, για να αποδράσετε θριαμβευτικά. Πριν μπείτε στα παιχνίδια απόδρασης, ο game master σας κάνει μια παρουσίαση του σεναρίου μαζί με τις βασικές οδηγίες.

Δουλειά του είναι να σας παρακολουθεί καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μέσω κάμερας, σε μια απολύτως σύννομη διαδικασία. Ο Game Master διευκολύνει την ομαλή ροή του παιχνιδιού και βοηθάει σε περίπτωση που το κρίνει αναγκαίο. Οι βοήθειες παίρνουν τη μορφή έξυπνων σχολίων, μέσα στο κλίμα της ιστορίας του παιχνιδιού. Στα δωμάτια με ηθοποιό, αυτή είναι δουλειά του ηθοποιού, που μένει μέσα στο ρόλο και προσφέρει βοήθειες και αντικείμενα. Τα παιχνίδια απόδρασης, είναι παιχνίδια τα οποία δεν απαιτούν ιδιαίτερη φυσική δύναμη και γνώσεις για την λύση των γρίφων. Πιστεύεις ότι έχεις ότι χρειάζεται, για να αποδράσεις;

Ο πραγματικός σκοπός των παιχνιδιών απόδρασης, όπως κι όλων των ομαδικών παιχνιδιών, είναι ένας: Να περάσουν οι παίκτες καλά! Να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να ζήσουν έντονες στιγμές. Επίσης, να δημιουργήσουν όμορφες κοινές αναμνήσεις που θα τους δέσουν ως παρέα ή ως οικογένεια! Να γελάσουν, να τρομάξουν, να βιώσουν από κοινού καταστάσεις και συναισθήματα. Στο τέλος, βγαίνοντας, να έχουν μάθει κάτι παραπάνω για τους ίδιους και για τους άλλους που ήταν μαζί τους! Εξάλλου, ο Πλάτων, ο μεγάλος φιλόσοφος είχε πει: «Μπορείς να μάθεις περισσότερα για έναν άνθρωπο παίζοντας μαζί του μια ώρα, παρά συζητώντας μαζί του μια βδομάδα»!

 

βαρέλι από τα παιχνίδια απόδρασης

 

Τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape:

  • The Ritual  Βρίσκεσαι στο σπίτι του δολοφόνου. Ίσως μπορέσεις να αποδράσεις; Θα διατηρήσεις όμως τη λογική σου; Ένα από τα πιό τρομακτικά παιχνίδια με ηθοποιό. (Τρόμου από 18+)
  • Guantanamo  Μπορείς να αποδράσεις από την πιο σκληρή φυλακή του κόσμου;
  • The Perfect Crime  Μπορείς να βρεις τον ένοχο και να εξιχνιάσεις το τέλειο έγκλημα;
  • Release the Kraken – Μπορείς να ξεφύγεις από το αμπάρι του θρυλικού «Ιπτάμενου Ολλανδού», πριν ξυπνήσει το Κράκεν; (Δωμάτιο με Ηθοποιό)
  • The Secret Agent  Το σημαντικό αρχείο είναι στα λάθος χέρια. Μπορείς να το ανακτήσεις πριν είναι αργά;
  • Survivor  Μπορείς να αποδράσεις από το μυστηριώδες νησί πριν η καταιγίδα ξεσπάσει και πάλι
  • The Circus  Το Τσίρκο διασκεδάζει, παίζοντας με το μυαλό σου. Θα το αφήσεις

τρομακτικό δωμάτιο με παιχνίδια απόδρασης

 

Παιχνίδια απόδρασης για όλους

Τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape, είναι μια εναλλακτική δραστηριότητα για όλους, στο κέντρο της Αθήνας, στο Ψυρρή. Όλα τα δωμάτια είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν μικρές, αλλά και μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Όσοι ψάχνουν ένα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό παιχνίδι λογικής, θα βρουν εδώ αυτό ακριβώς που έψαχναν. Αναλυτικότερα, τα παιχνίδια απόδρασης είναι μια θαυμάσια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας για:

Φίλους

Αναζητάτε μια πρωτότυπη και διασκεδαστική δραστηριότητα για να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας; Πόσες φορές να πάτε για καφέ ή για ποτό; Πόσα live να κάνει το αγαπημένο σας συγκρότημα σε ένα χρόνο; Πόσες φορές να μαζευτείτε στο σπίτι ενός από εσάς για πίτσα και ταινίες; Αν ψάχνετε κάτι πραγματικά διαφορετικό, τότε τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Τα escape rooms είναι μια διαφορετική, ιδιαίτερη, διαδραστική εμπειρία, που σίγουρα θα λατρέψετε! Είναι μια δραστηριότητα που θα συσφίξει τις σχέσεις σας και θα σας δέσει περισσότερο ως παρέα! Θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές και κοινές αναμνήσεις, που θα συζητάτε για καιρό.

Οικογένειες

Βρίσκεστε στην Αθήνα και έχετε βαρεθεί τις κλασσικές δραστηριότητες που κάνατε έως τώρα με την οικογένειά σας; Τα Great Escape, μπορούν να σας προσφέρουν συναρπαστικές και ευχάριστες στιγμές για εσάς και τα παιδιά σας. Μπορούν επίσης να σας προσφέρουν αληθινή ψυχαγωγία, με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου, αγωγή της ψυχής και νέες δεξιότητες. Καλώς ήρθατε στην πιο διασκεδαστική, διαδραστική και συναρπαστική πλευρά της Αθήνας. Τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Λεπενιώτου 12, στην περιοχή του Ψυρρή. Είναι έτσι εύκολα προσβάσιμα από όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής με το Μετρό. Ακόμα όμως κι αν έρθετε με το οικογενειακό σας αυτοκίνητο, σας περιμένει φυλασσόμενο parking, σε προνομιακή τιμή για escapers!

Τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape είναι κατάλληλα για παιδιά από 7 ετών και άνω. Εξαίρεση αποτελεί το The Ritual που είναι για ηλικίες από 18 και άνω. Σίγουρα, τα παιδιά βρίσκουν στο Great Escape μια σειρά από κόσμους της φαντασίας που τα περιμένουν να τους εξερευνήσουν! Οι γονείς βρίσκουν μια σειρά από νοητικές προκλήσεις που καλούνται να λύσουν. Όλη η οικογένεια βρίσκει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, μια κοινή δραστηριότητα που συναρπάζει εξίσου όλα τα μέλη της! Τα δωμάτια απόδρασης είναι πραγματικά μια ευκαιρία για όλη την οικογένεια να περάσει καλά!

ποδήλατο στο δωμάτιο απόδρασης

Παιδικά πάρτυ

Και φυσικά, τα παιχνίδια απόδρασης των Great Escape είναι ανάμεσα στους καλύτερους χώρους για παιδικά πάρτυ! Τα παιδιά μπορούν να παίξουν στα δωμάτια απόδρασης και να χαρούν με τους φίλους τους τις φανταστικές ιστορίες μας. Οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι για την ψυχαγωγία αλλά και την ασφάλεια των παιδιών τους. Και οι ίδιοι απολαμβάνουν τον καφέ τους σε συνεργαζόμενο χώρο. Η εμπειρία μας και τα χιλιάδες ευχαριστημένα παιδιά και γονείς, είναι η εγγύηση για το πιο αξιομνημόνευτο παιδικό πάρτι! Φέτος η ομάδα μας εμπλουτίστηκε με νέα μέλη και ετοιμάζουμε πολλές νέες εκπλήξεις και concept για τους μικρούς μας φίλους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πάρτι του παιδιού σας. Θα βρούμε από κοινού τα ιδανικά δωμάτια, δραστηριότητες και έξτρα υπηρεσίες για ένα από τα καλύτερα εναλλακτικά παιδικά πάρτυ! Τί λέτε, θέλετε να δημιουργήσουμε την πιο όμορφη και δυνατή παιδική ανάμνηση στο παιδί σας;

Gamers

Εάν είσαι fan των online παιχνιδιών απόδρασης, τότε τα δωμάτια του Great Escape είναι η δραστηριότητα που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις! Η λογική και των δύο παιχνιδιών είναι παρόμοια, όμως στα Great Escape, ο πρωταγωνιστής είναι κλειδωμένος σε πραγματικό δωμάτιο. Και αυτός ο πρωταγωνιστής είσαι εσύ! Νομίζεις ότι είσαι expert, των online παιχνιδιών? Έλα στα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape και ζήσε στην απόλυτη εμπειρία!

Σου αρέσουν τα Role Playing Games; Παίζεις είτε σε μορφή Pen & Paper, είτε ηλεκτρονικά; Πραγματικά, δε μπορείς να φανταστείς πόσα κοινά στοιχεία έχουν με τα παιχνίδια απόδρασης. Η αναζήτηση και ο συνδυασμός αντικειμένων, η προσπάθεια να προοδεύσεις στο παιχνίδι και να φτάσεις να ολοκληρώσεις το Quest. Ακόμα και η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό – Non Player Character (NPC). Είναι σαν ένα τρισδιάστατο, ζωντανό Role Play Game, όπου αντί για κάποιους χαρακτήρες που έχετε φτιάξει, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές! Παίρνετε αποφάσεις που έχουν συνέπειες, προσπαθείτε να σκεφτείτε μέσα στο πλαίσια του ρόλου και της «εποχής». Στο τέλος επιτυγχάνετε ή όχι να βγείτε από το δωμάτιο. Και όσα περισσότερα δωμάτια απόδρασης λύσετε, τόσο περισσότερη εμπειρία αποκτάτε! Ακριβώς, όσο περισσότερα quests ολοκληρώνετε, τόσα περισσότερα XP κερδίζετε! Είστε έτοιμοι για αυτή τη ζωντανή εμπειρία;

Δραστηριότητες Team Building

Η άψογη συνεργασία των μελών μιας ομάδας συναδέλφων στον εργασιακό χώρο, είναι ο κύριος παράγοντας της επιτυχίας για μια επιχείρηση. Τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape Alternative Entertainment, έχουν σχεδιαστεί με μελέτη των καλύτερων διεθνών πρακτικών στο χώρο. Είναι σχεδιασμένα ώστε να κάνουν κάθε ομάδα να αλληλεπιδρά και να επικοινωνεί σωστά και αποτελεσματικά. Απώτερος σκοπός είναι να ενισχύουν την χημεία μεταξύ των μελών της. Οι συνάδελφοι ανακαλύπτουν ο ένας τις δυνατότητες του άλλου σε έναν πιο χαλαρό χώρο από το γραφείο. Αναπτύσσουν και καλλιεργούν κοινούς κώδικες επικοινωνίας, βασισμένους στην κοινή τους εμπειρία.

Η ομάδα του Great Escape έχει σημαντικό εκπαιδευτικό κι εργασιακό background στη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων και έχει σχεδιάσει αρκετές δραστηριότητες για εταιρίες. Σημαντικές εταιρίες από το χώρο της Φαρμακοβιομηχανίας, των Καταναλωτικών Αγαθών και των Λιανικών Πωλήσεων μας έχουν εμπιστευτεί. Τo Great Escape – Alternative Entertainment έχουν ανεβάσει σε ένα νέο επίπεδο τις δραστηριότητες Team Building και Team Bonding στην Αθήνα. Έχει βραβευτεί στα HR Awards 2015, για τις πρωτοποριακές μεθόδους στην επιλογή προσωπικού με χρήση δωματίων απόδρασης. Επίσης έχει γίνει έτσι η πρώτη εταιρία escape rooms στον κόσμο που αποσπά μια τέτοια διάκριση!

Μια εμπειρία team building στα Great Escape Rooms είναι σίγουρα ένα γεγονός, που θα βελτιώσει σημαντικά την συνοχή της ομάδας σας. Θα καταδείξει τα δυνατά κι αδύνατα σημεία κάθε ομάδας αλλά και κάθε εργαζομένου. Επιπλέον, θα βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους στον εργασιακό χώρο και στην καλύτερη έκφραση των αναγκών τους. Πάνω από όλα, θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία που το προσωπικό σας θα συζητάει για πολύ καιρό και θα θέλει να επαναλάβει!

φυλακή από παιχνίδια για απόδραση

Ζευγάρια

Ψάχνεις ένα πρωτότυπο δώρο για το άλλο σου μισό ή μια ιδιαίτερη δραστηριότητα να δοκιμάσετε μαζί; Έχετε κάνει όλες σχεδόν τις δραστηριότητες που συνήθως κάνουν μαζί τα ζευγάρια στην Αθήνα; Καφέδες, βόλτες, βραδινά ποτά, σινεμά και θέατρο; Συναυλίες και live; Βραδιές με φαγητό και ταινία στο σπίτι; Τότε σίγουρα στα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape, θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία! Δοκιμάστε ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχετε κάνει ποτέ και σίγουρα ένα από τα πιο «διαφορετικά».

Ανακαλύψτε τα κρυμμένα στοιχεία, λύστε τους γρίφους και βοηθήστε ο ένας τον άλλον, για να αποδράσετε εγκαίρως από το δωμάτιο! Μάθετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά μεταξύ σας, το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε σχέση. Δείτε πως το ταίρι σας σκέφτεται και πως αντιδρά υπό πίεση. Αυτό θα είναι σίγουρα, το πιο συναρπαστικό ραντεβού και η πιο αξιομνημόνευτη κοινή εμπειρία, που είχατε έως τώρα!

Κι αν τα πράγματα πάνε τόσο καλά όσο ευχόμαστε; Τα παιχνίδια απόδρασης του Great Escape είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις την πιο σημαντική ερώτηση της ζωής σου! Κάνε την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου που μπορείς να φανταστείς, σε ένα escape room! Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε και να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες, για αυτή την όμορφη στιγμή. Σκέψου το! Πόσοι μπορούν να πουν ότι έχουν κάνει μια κινηματογραφική πρόταση γάμου σε ένα πειρατικό πλοίο ή σε ένα εξωτικό νησί;

Κι επειδή σίγουρα αναρωτιέσαι: Ναι, το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές! Ήδη πολλά ζευγάρια έχουν ζήσει αυτή τη καθοριστική στιγμή στη σχέση τους μέσα στα δωμάτια απόδρασης του Great Escape! Κάθε φορά ήταν διαφορετική, πρωτότυπη, μοναδική και φυσικά έδεσε το ζευγάρι ακόμα περισσότερο! Έχουμε την εμπειρία και τη δυνατότητα να προσφέρουμε και σε εσάς αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

 

παιχνίδια απόδρασης στο Release the kraken

 

Παιχνίδια απόδρασης με ηθοποιό – live acting

Κάποια δωμάτια απόδρασης του Great Escape είναι διαφορετικά. Το Release The Kraken, το The Survivor και το The Ritual ξεχωρίζουν για ένα λόγο: Είναι παιχνίδια απόδρασης με ηθοποιό!

Τα δωμάτια απόδρασης με ηθοποιό αναγνωρίζονται εύκολα από την ένδειξη Performance Included. Περισσότερο όμως αναγνωρίζονται γιατί προσφέρουν την ξεχωριστή εμπειρία της πλήρους αλληλεπίδρασης και της «βουτιάς» στη φαντασία! H ύπαρξη και η ζωντανή performance του ηθοποιού, η αντίδρασή του στις ενέργειες και τα λόγια των παικτών, η βοήθειά του σε κρίσιμες στιγμές. Όλα ανεβάζουν το επίπεδο του δωματίου και της εμπειρίας! Τα δωμάτια με ηθοποιό είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια, λίγο πιο δύσκολα και φυσικά πιο εντυπωσιακά! Η ποιότητα της δομής της ιστορίας, αλλά και της ερμηνείας των επαγγελματιών ηθοποιών του Great Escape οδηγούν σε πρωτόγνωρες στιγμές εναλλακτικής ψυχαγωγίας.

Για τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια δράσης, αλλά και τα πιο τρομακτικά παιχνίδια Escape rooms, κάντε κράτηση τώρα!