+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

Τα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια των Great Escape Rooms είναι η απόλυτη πρόκληση και μία μοναδική εμπειρία, που Θα θυμούνται για καιρό. Τα δωμάτια απόδρασης είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο μια ομάδα παιδιών μπαίνει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, με στόχο να δραπετεύσει εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Μέσα στο δωμάτιο, πρέπει να βρουν στοιχεία, να λύσουν γρίφους, να σπάσουν κωδικούς  και τελικά, να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν την πόρτα της εξόδου.

Θέλετε να διοργανώσετε ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι; Αναζητάτε μια εναλλακτική δραστηριότητα για να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι; Τότε τα δωμάτια απόδρασης των Great escape, είναι αυτό που ψάχνετε!

 

Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

 

Τι είναι; – Παιχνίδια για αγόρια & κορίτσια

Τα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια των Great Escape Room, είναι η ιδανική δραστηριότητα για να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας. Συνδυάζει διασκέδαση και πνευματικές προκλήσεις, κάτω από την έντονη πίεση του χρόνου, που μετράει αντίστροφα. Τα παιδιά πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και να χρησιμοποιήσουν το μυαλό και τις πέντε αισθήσεις τους, για να λύσουν τους γρίφους.

Τα σενάρια και οι γρίφοι των δωματίων, προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, για να είναι εφικτό να βρουν την έξοδο και οι μικρότεροι φίλοι μας. Τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά μπορούν να συνοδεύονται και από κάποιον ενήλικο, ο οποίος θα τα βοηθάει.

Επιπλέον, στα παιχνίδια για κορίτσια & αγόριαβοήθεια δίνει και ο Game Master ο οποίος δίνει μικρές βοήθειες, αν οι παίκτες κολλήσουν σε κάποια δοκιμασία για πολύ ώρα.

 

Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

 

Οφέλη – Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

Τα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια των Great Escape έχουν σημαντικά οφέλη, μιας και διευρύνουν το πνεύμα και ενισχύουν τις διαπροσωπικές επαφές. Είναι η ιδανική δραστηριότητα για να ξεφύγουν από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια δεξιότητες όπως η φαντασία, η δημιουργικότητα και η κοινωνικότητα. Αναλυτικότερα τα δωμάτια απόδρασης θα μάθουν στους μικρούς μας φίλους πως να:

 • συνεργάζονται με επιτυχία.
 • οργανώνονται για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.
 • χρησιμοποιούν δημιουργικά την φαντασία τους.
 • χαμογελάνε.
 • σέβονται τα άλλα παιδιά και τις απόψεις τους.
 • εκτιμούν αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και η φιλία.
 • έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.
 • δείχνουν σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού και να κατανοήσουν τον λόγο ύπαρξής τους.
 • κάνουν σωστά τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων.
 • λειτουργούν κάτω από πίεση χρόνου.

 

Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

 

Γιατί να επιλέξετε τα Great Escape

Τα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια θα δοκιμάσουν τις νοητικές ικανότητες τους, ενώ ταυτόχρονα θα βάλουν σε λειτουργία τη δημιουργικότητα τους. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του παιχνιδιού, δεν βασίζεται σε γνώσεις εγκυκλοπαιδικού τύπου, αλλά στην αρμονική συνεργασία και την κριτική σκέψη των παιδιών. Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε τα Great Escape:

 • είναι κατάλληλα για παιδικά πάρτυ γεμάτα δράση, μυστήριο και διασκέδαση.
 • υπάρχει χώρος, στον οποίο μπορεί να γίνει η κοπή της τούρτας και να στηθεί ένας πρόχειρος μπουφές.
 • είναι μια σχετικά οικονομική λύση, αφού το κόστος για το κάθε παιδί δεν ξεπερνάει τα 10€.
 • υπάρχει ασφάλεια, εφόσον όλα τα δωμάτια τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
 • οι γονείς μπορούν να έχουν οπτική επαφή, από το κλειστό κύκλωμα με κάμερες που υπάρχει στο δωμάτιο.

 

Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

 

Συχνές Ερωτήσεις – Παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια

 

Μπορώ να φέρω κάποια snacks και  τούρτα γενεθλίων;

Φυσικά! Στα παιχνίδια για κορίτσια & αγόριαμπορείτε να φέρετε τούρτα, snacks και αναψυκτικά. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε εμείς όλη την διοργάνωση με κάποιο extra κόστος και να έχουμε στο χώρο αναψυκτικά, snacks και εξαιρετική Pizza από ξυλόφουρνο σε προνομιακή τιμή.

 

Πόσα παιδιά μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα;

Ο μέγιστος αριθμός παιδιών, που μπορούν να μπουν στο κάθε δωμάτιο είναι 7, όμως αν έχετε περισσότερους καλεσμένους, μπορούν να χωριστούν σε ομάδες και να μπουν ταυτόχρονα σε παραπάνω δωμάτια. Αυτό θα αυξήσει περισσότερο την δράση, διότι τα παιδιά θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους για το ποια ομάδα θα δραπετεύσει πρώτη.

 

Τι ηλικίες μπορούν να λάβουν μέρος;

Στα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια των Great Escape μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 7 χρονών και πάνω. Από 7 – 9 χρονών, είναι να υπάρχει κάποιος ενήλικος συνοδός, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να μπει ένας εξειδικευμένος συνοδός από το προσωπικό των Great Escape. Για παιδιά από 9 ετών και άνω, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από τις ειδικές κάμερες που υπάρχουν στα δωμάτια.

 

Ποια είναι η διάρκεια των δωματίων;

Η διάρκεια στα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια, είναι από 60 – 90 λεπτά, ανάλογα με το δωμάτιο που θα επιλέξετε. Το σύνολο των δραστηριοτήτων είναι περίπου 3 ολόκληρες ώρες.

 

Πρέπει τα παιδιά να έχουν την ίδια περίπου ηλικία;

Όχι απαραίτητα! Μπορούν να μπουν και παιδιά διαφορετικών ηλικιών, όμως να θυμάστε πως τα μεγαλύτερα παιδιά θα λύνουν πιο εύκολα τους γρίφους από τα μικρότερα. Αν λοιπόν τα παιδιά που θα λάβουν μέρος έχουν μεγάλη διαφορά στην ηλικία, καλό θα ήταν είτε να χωριστούν σε 2 ομάδες, είτε να κάνετε μια συζήτηση πριν μπουν στο δωμάτιο, ώστε τα μεγαλύτερα παιδιά να αφήνουν και τα υπόλοιπα να λύνουν γρίφους και να τα βοηθάνε.

 

Η δυσκολία των γρίφων προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία;

Φυσικά! Ο τρόπος που στήνεται το δωμάτιο, η δυσκολία των γρίφων και η βοήθεια που δίνει ο Game Master εξαρτάται από την ηλικία των παιδιών. Το όλο νόημα είναι τα παιδιά να λύσουν τους γρίφους με όσο το δυνατόν λιγότερη βοήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να γνωρίζουμε τις ηλικίες που θα λάβουν μέρος, νωρίτερα.

 

Πόσο κοστίζει;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο κόστος στα παιχνίδια για κορίτσια & αγόριαδιότι εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών, το δωμάτιο που θα διαλέξετε και τις extra υπηρεσίες. Ενδεικτικά, για ένα group των έξι παιδιών, η τιμή ανά άτομο είναι περίπου 10 ευρώ, ενώ γενικά όσο περισσότερα τα παιδιά τόσο πέφτει και το κόστος ανά άτομο.

 

Είναι τρομακτικά τα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια;

Ενώ υπάρχουν και τρομακτικά δωμάτια στις εγκαταστάσεις, τα παιδιά δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος σε αυτά. Όλα τα παιχνίδια για κορίτσια & αγόρια, είναι κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να μην είναι καθόλου τρομακτικά.

 

Τι κάνουν οι γονείς μέχρι να τελειώσει το πάρτυ;

Οι γονείς μπορούν αν θέλουν να βρίσκονται στο χώρο των Great Escape και να απολαμβάνουν τον καφέ τους, παρακολουθώντας τα παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια μέσα στο δωμάτιο, από τις ειδικές κάμερες, ή εναλλακτικά μπορούν να τα αφήσουν και να έρθουν μετά το τέλος των δραστηριοτήτων. Αν από τη άλλη, θέλετε να νιώσετε ξανά παιδί, μπείτε απλά μαζί τους στο δωμάτιο απόδρασης.