+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Παιχνίδια για παρέα – Great Escape

Τα παιχνίδια για παρέα των Great Escape Rooms, βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας και ήρθαν για να σπάσουν την μονότονη καθημερινότητα. Νιώθετε ότι ξοδεύετε τον χρόνο που περνάτε με την παρέα σας σε ανούσιες δραστηριότητες; Πιστεύετε ότι υπάρχουν πολύ πιο συναρπαστικοί τρόποι για να περάσετε την ώρα σας, από το να βλέπετε τηλεόραση η να πίνετε καφέ στο κλασικό σας στέκι; Η ανάγκη μας για εκτόνωση σε κάτι διαφορετικό, είναι πολύ σημαντική. Μια δραστηριότητα που ενδείκνυται για την σύσφιξη των σχέσεων της παρέας μας και την ανάγκη μας για δράση και πνευματική τόνωση είναι σχεδόν αναγκαία. Τα παιχνίδια παρέας είναι η ιδανική δραστηριότητα, που θα βάλει την φαντασία σας σε λειτουργία και θα σας κάνει να νιώσετε ξανά παιδιά. Θα σας χαρίσουν στιγμές διασκέδασης ενώ ταυτόχρονα θα διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Τα παιχνίδια για παρέα, συνδυάζουν την κοινωνικοποίηση και την εξωστρέφεια, ενώ την ίδια στιγμή βελτιώνουν σημαντικά τα επίπεδα συνεργασίας της ομάδας.

 

locker παιχνιδια για παρεα

Στόχος – Παιχνίδια παρέας

Ο βασικός στόχος στα παιχνίδια παρέας, είναι να αποδράσετε με την παρέα σας από τα ειδικά διαμορφωμένα θεματικά δωμάτια. σκοπός? Για πετύχετε το στόχο, πρέπει να ανακαλύψετε στοιχεία που βρίσκονται κρυμμένα μέσα στο δωμάτιο και να λύσετε γρίφους. Όλες αυτές τις δοκιμασίες πρέπει να τις φέρετε εις πέρας πριν τελειώσει ο προκαθορισμένος χρόνος σας. Τα παιχνίδια για παρέα των Great Escape δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις! Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι η συγκέντρωση, η ταχύτητα της σκέψης και η αρμονική συνεργασία. Κατά την είσοδο σας στο δωμάτιο, ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας παρουσιάσει το σενάριο του δωματίου που επιλέξατε, όπως και τους βασικούς κανόνες. Επίσης, κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο δωμάτιο, θα έχετε μονίμως την αόρατη βοήθεια του Game Master. Ο G.M. είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως θα σας παρακολουθεί από τις κάμερες και θα δίνει μια μικρή βοήθεια αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο για την ομαλή έκβαση του παιχνιδιού.

paixnidia gia parea

 

Τι προσφέρουν τα παιχνίδια για παρέα?

Τα παιχνίδια για παρέα βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη καινούριων εγκεφαλικών συνάψεων. Τα αινίγματα και οι γρίφοι που θα συναντήσετε μέσα στα δωμάτιά μας, έχουν αυξημένες απαιτήσεις όσο αφορά την λογική, την μνήμη. Με αυτό τον τρόπο, αυξάνουν την δημιουργικότητα των παικτών, την βραχυπρόθεσμη μνήμη και την σκέψη outside the box. Η σωστή χρήση των στοιχείων και η λύση των γρίφων, προέρχεται από μια ολιστική προσέγγιση των προβλημάτων. Το να βλέπεις την μεγάλη εικόνα όπως συχνά λέμε, είναι μια ικανότητα που σίγουρα χρειάζεται και στην καθημερινότητα μας. Όπως λοιπόν μέσα στα δωμάτια δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα στοιχεία αποσπασματικά, έτσι και στη ζωή πρέπει να συνδέουμε τα μικρά κομμάτια του puzzle με επιτυχία. Επιπλέον, ένας σημαντικός παράγοντας της μεγάλης επιτυχίας των Escape Rooms, είναι το ότι ανεβάζουν την διάθεση και προκαλούν ευεξία. Αυτό συμβαίνει, διότι από άποψης χημείας του εγκεφάλου, απελευθερώνονται τεράστιες ποσότητες ντοπαμίνης, μια ουσία η οποία είναι υπεύθυνη για τα θετικά συναισθήματα που βιώνουμε.

παιχνιδια-για-παρεα-4

 

Παιχνίδια παρέας για όλους

Τα παιχνίδια παρέας των Great Escape Rooms, στο Ψυρρή, στην καρδιά της πρωτεύουσας. Τα περισσότερα δωμάτια θα τα βρείτε στην οδό Λεπενιώτου 12. Τα παιχνίδια για παρέα είναι ιδανικά για φίλους που ψάχνουν μια διαδραστική και συναρπαστική δραστηριότητα. Εκτός από παρέες, τα δωμάτια απόδρασης είναι κατάλληλα και για μικρότερες ηλικίες, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για οικογενειακές δραστηριότητες η ακόμα και για παιδικά πάρτυ. Ανάλογα με την ηλικία των group που παίρνουν μέρος, ο βαθμός δυσκολίας και τα σενάρια προσαρμόζονται ανάλογα. Χωρίς αμφιβολία, τα Escape room είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα, για τους περισσότερους fans των online παιχνιδιών απόδρασης. Αυτά τα 2 παιχνίδια έχουν ακριβώς την ίδια λογική, όμως στα δωμάτια των Great Escape ο πρωταγωνιστής είναι πραγματικός και είστε εσείς.

παιχνιδια-για-παρεα-7

 

Team Building – Παιχνίδια για παρέα

Τα παιχνίδια για παρέα είναι μια από τις ιδανικότερες δραστηριότητες για Team Building. Ενισχύουν τον υγιή ανταγωνισμό της ομάδας σας, την συνεργασία, την τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων του κάθε παίκτη και την ανάληψη ευθυνών.  Έχει παρατηρηθεί ότι τα παιχνίδια παρέας, βελτιώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προσωπικές σχέσεις των στελεχών μιας επιχείρησης, ενώ παράλληλα τους προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, οι οποίες είναι απαραίτητες για ένα δημιουργικό team. Μέσα από το παιχνίδι στα δωμάτια απόδρασης, μπορείτε να διεξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα των παικτών και για τα επίπεδα συνεργασίας. Ακολούθως, μπορείτε να ακολουθήσετε τις κατάλληλες τεχνικές και μέσα, για την βελτίωσή τους.

παιχνιδια-για-παρεα-5

 

Τα δωμάτια των Great Escape

Release the Kraken

Από τα σκοτεινά νερά εμφανίστηκε ένα μυθικό πλάσμα, που όμοιό του κανείς δεν είχε συναντήσει.. Έπεσε με δύναμη στο πλοίο και το έσπασε στα δύο, παίρνοντας μαζί του εκατοντάδες ψυχές.» Ο μύθος πλέον είχε διαδοθεί σε ολόκληρη τη γη! Στο Release the Kraken μπορούν να συμμετέχουν αυστηρά έως και 5 άτομα. Είναι σίγουρα ένα από τα παιχνίδια για παρέα, που πρέπει να δοκιμάσετε.

Release the Kraken – Book Now

 

Volcano Island

Το Volcano Island βρίσκεται σε μια έκταση 1.000 τ.μ. και χωρίς αμφιβολία είναι το μεγαλύτερο escape room σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Allou fun Park, στο Ρέντη. Το παιχνίδι μπορούν παίξουν άτομα άνω των 15 ετών και η αθλητική ενδυμασία είναι απαραίτητη.

Volcano Island – Book Now

The Survivor

Το Survivor είναι ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια απόδρασης και ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια παρέας. Συνδυάζει σωματικές δοκιμασίες με την επίλυση πρωτότυπων γρίφων. Δεν ενδείκνυται για άτομα που έχουν υψοφοβία και προτείνουμε στους παίκτες να φοράνε αθλητική ενδυμασία και να έχουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια.

The Survivor – Book Now

The Ritual

Το The Ritual δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς και άτομα με καρδιακές παθήσεις. Είναι ένα από τα παιχνίδια παρέας που είναι κατάλληλο μόνο άνω των 18 ετών και έχει διάρκεια 90 λεπτών. Μια σκιά εμφανίζεται πίσω σου και σε τραβάει στο σκοτάδι. Ο φόβος είναι η μοναδική σου συντροφιά και ο χρόνος, δεν έχει καμία σημασία. Πλέον νιώθεις ότι ο θάνατος, είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί.

The Ritual – Book Now

 

Guantanamo

Είσαι παγιδευμένος και θέλεις να τρέξεις μακριά! Όλα είναι όμως σκοτεινά και δεν μπορείτε να βρείτε το δρόμο. Είναι αδύνατον να αποδράσεις από τη φυλακή του νου, γιατί δεν μπορείς να αντιληφθείς τα κάγκελα που σε κρατάνε παγιδευμένο.

Guantanamo – Book Now

 

Perfect crime

Σε αυτό το δωμάτιο παίζετε το ρόλο μιας ομάδας detective, προσπαθώντας να εξιχνιάσετε ένα τέλειο έγκλημα. Οι αστυνομία δεν έχει βρει κανένα απολύτως στοιχείο για το δολοφόνο. Θα μπορέσεις με την ομάδα σου να βρεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να βρείτε το δολοφόνο.

Perfect Crime – Book Now

 

Secret Agent

Βρίσκεστε στην Κρακοβία, προσπαθώντας να σώσετε όσο περισσότερους αθώους μπορείτε από τα στρατεύματα των SS. Σκοπός σας είναι να βρείτε κάποια μυστικά αρχεία πριν πέσουν σε λάθος χέρια.

Secret Agent – Book Now

 

The Circus

Στο Τσίρκο η είσοδος είναι δωρεάν, όμως συμβαίνει κάτι τόσο παράξενο που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις. Το τσίρκο είναι τόσο παράξενο που αντί να διασκεδάζεις εσύ, διασκεδάζει αυτό μαζί σου, παίζοντας με το μυαλό σου.

The Circus – Book Now

 

The Basement’s Secret

Βαδίζεις μόνος στο σκοτάδι αναζητώντας λίγο φως. Βιώνεις στιγμές που κάτι σου θυμίζουν. Το Basement’s Secret είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 15 ετών. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κλειστοφοβία και επιληπτικούς. Επίσης η είσοδος δεν επιτρέπεται σε καρδιοπαθείς, εγκύους και άλλες ευπαθείς ομάδες. Το δωμάτιο βρίσκεται στο Great Escape Rooms Ζωγράφου (Μπισκίνη 20, Ζωγράφου)

 

Whisper of Shadows

Το Whisper of Shadows είναι ένα από τα πιο νέα παιχνίδια για παρέα, της εταιρείας μας. Εδώ τα όνειρα θα γίνουν εφιάλτες και το παρόν συναντάει το παρελθόν. Ο χρόνος σταματάει και ενώ πιστεύεις ότι όλα τελειώσαν, αντιλαμβάνεσαι πως είσαι ακόμα στην αρχή. Το δωμάτιο δεν είναι κατάλληλο για κλειστοφοβικούς, άτομα με υψοφοβία και ευπαθείς ομάδες. Το Whisper of Shadows βρίσκεται στο Great Escape Rooms Ζωγράφου (Μπισκίνη 20, Ζωγράφου)