+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Παιχνίδια με δράση by Great Escape

Τα Δωμάτια απόδρασης είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια με δράση, το οποίο εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο τον πλανήτη. Στα Escape Rooms μπορείς να ζήσεις με την παρέα ή την οικογένεια σου, ανεπανάληπτες στιγμές δράσης και περιπέτειας. Αυτού του είδους παιχνίδια, βασίζονται στην αρμονική συνεργασία της ομάδας και στην διάδραση με τα ειδικά διαμορφωμένα θεματικά δωμάτια. Ο στόχος των παιχνιδιών με δράση, είναι να καταφέρετε να αποδράσετε χρησιμοποιώντας το μυαλό σας, πριν ο χρόνος που έχει οριστεί εξαρχής, τελειώσει.

Για να τα καταφέρετε, πρέπει να ψάξετε καλά το δωμάτιο, να βρείτε κρυμμένα στοιχεία και να τα συνδυάσετε με έξυπνο τρόπο ώστε να λύσετε όλους τους γρίφους και να ξεπεράσετε κάθε δοκιμασία. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις… Μέσα στο δωμάτιο δεν θα σας χρειαστούν καθόλου. Το μόνο που απαιτείται είναι να συνεργαστείτε, να λειτουργήσετε λογικά παρά την πίεση του χρόνου, να σκέφτεστε και να κινήστε γρήγορα! Είσαι αρκετά τολμηρός ώστε να βάλεις τις νοητικές σου ικανότητες και την φαντασία, στο απόλυτο τεστ; Τότε κάνε κράτηση σε ένα από τα παιχνίδια με δράση του Great Escape Rooms.

 

cables paixnidia me drash

 

The Rooms – Παιχνίδια με δράση

Πριν μπείτε σε ένα από τα παιχνίδια με δράση, θα σας παρουσιάσουμε το σενάριο και τους κανόνες του κάθε δωματίου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Ψυρρή, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 7 μοναδικά δωμάτια, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή, έτσι ώστε να διασκεδάζετε αλλά και να προκαλεί στο μέγιστο τις ικανότητες των παικτών.

Προτεραιότητα μας, είναι να βεβαιωθούμε ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετές φορές, για την ομαλή έκβαση του παιχνιδιού, δίνουμε μια μικρή βοήθεια σε περίπτωση που κολλήσετε. Με αυτό τον τρόπο προχωράτε στους επόμενους γρίφους και το παιχνίδι συνεχίζεται. Αν κάποιος από την ομάδα σας αισθανθεί για οποιονδήποτε λόγο δυσφορία, μπορεί να βγει άμεσα από το δωμάτιο, πατώντας το κουμπί πανικού. Στα παιχνίδια με δράση των Great Escape Rooms, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές και θα γίνετε οι πρωταγωνιστές ενός σεναρίου δράσης, ενός θρίλερ ή ενός σεναρίου φαντασίας.

 • The Ritual – Έχετε τις ψυχικές δυνάμεις για να ξεφύγετε από έναν επικίνδυνο σχιζοφρενή δολοφόνο; – Book Now
 • Release the Kraken – Όποιος έχει στην κατοχή του αυτή τη μυστηριώδη δύναμη θα κυβερνήσει τις 7 θάλασσες. – Book Now
 • The Survivor – Θα μπορέσετε να αποδράσετε από το μυστηριώδες νησί; –  Book Now
 • The Perfect Crime – Η ομάδα σου πρέπει να βρει το όπλο του εγκλήματος και να εξιχνιάσει το τέλειο έγκλημα! –  Book Now
 • The Secret Agent – Θα καταφέρεις να σώσεις τις ζωές αθώων ανθρώπων από τα γερμανικά στρατεύματα των S.S.; – Book Now
 • Guantanamo – Η δυσκολότερη φυλακή για να αποδράσεις, είναι αυτή του μυαλού σου. Θα καταφέρεις να βρεις την έξοδο; – Book Now
 • The Circus – Αυτό το Τσίρκο διασκεδάζει μαζί σας! Παίζει με το μυαλό σας! – Book Now

 

tips hands paixnidia me drash

 

Tips – Παιχνίδια με δράση

Έχετε τις ικανότητες για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να αποδράσετε από τα παιχνίδια με δράση των Great Escape; Εμπιστευθείτε την λογική και τη διαίσθηση σας και ανταποκριθείτε επιτυχώς στις αυξημένες απαιτήσεις των Great Escape Rooms. Ταχύτητα, επιδεξιότητα, μνήμη, δημιουργικότητα και λογική, όλα σε εγρήγορση. Μερικές χρήσιμες συμβουλές για εσάς:

 • Είναι καλύτερο να φοράτε αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα ώστε να κινήστε στο χώρο με ευκολία.
 • Να έχετε συνεχή επικοινωνία με τα άλλα μέλη της ομάδας και να τους ενημερώνετε κάθε φορά που ανακαλύπτετε ένα στοιχείο, ή λύνετε κάποιο γρίφο.
 • Να συγκεντρώνετε κάθε στοιχείο που ανακαλύπτετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ώστε όλοι οι παίκτες να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση.
 • Ψάξτε όσο το δυνατόν περισσότερο, κάθε γωνιά του δωματίου, διότι τα στοιχεία μπορεί να είναι παντού.
 • Να σκέφτεστε πάντα δημιουργικά και να συνεργάζεστε με την ομάδα σας αρμονικά.
 • Και τέλος, περάστε όσο καλύτερα γίνεται!

team building paixnidia me drash

Team Building

Τα παιχνίδια με δράση, είναι ιδανικά για δραστηριότητες Team Building. Βελτιώνουν σημαντικά τα επίπεδα συνεργασίας των εργαζομένων τον υγιή ανταγωνισμό, τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων και την ανάληψη ευθυνών.  Ο βασικός σκοπός τους είναι να βελτιώσουν τις σχέσεις των εργαζομένων και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Μέσα από την διαδικασία, μπορείτε να δείτε τα επίπεδα συνεργασίας των στελεχών της εταιρείας σας, και να σχεδιάσετε τις κατάλληλες ενέργειες για την βελτίωση τους. Ένας επιπλέον θετικός παράγοντας είναι ότι ξεπερνώντας τις δυσκολίες ως ομάδα, οι εργαζόμενοι θα γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που επικρατεί εντός του περιβάλλοντος εργασίας.

 

kids balloons and paixnidia me drash

 

Παιδικά πάρτυ

Τα παιχνίδια με δράση σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς φίλους μας και είναι κατάλληλα για αξέχαστα παιδικά παρτύ. Τα δωμάτια απόδρασης είναι μια δραστηριότητα που θα γλιτώσει τους γονείς από την ταλαιπωρία πού κρύβει η προετοιμασία και το καθάρισμα ενός πάρτυ στο σπίτι. Επιπλέον, τα Escape Rooms είναι μια τόσο διαφορετική δραστηριότητα που τα παιδιά θα θυμούνται για πάρα πολύ καιρό. Οι χώροι μας είναι κατάλληλοι για παιδιά από 7 ετών και άνω, αγόρια και κορίτσια. Μερικοί ακόμα λόγοι για να διαλέξετε να κάνετε το πάρτυ σας στα Great Escape, είναι:

 • ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, μέσα στον οποίο τοποθετείται ο μπουφές και κόβεται η τούρτα.
 • ότι είναι μια οικονομική λύση, μιας και το κόστος συνήθως δεν υπερβαίνει τα 10€ ανά παιδί.
 • η προαπαιτούμενη ασφάλεια που υπάρχει σε όλους τους χώρους, αφού τηρούνται όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές, ενώ παράλληλα υπάρχει στο χώρο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.