+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Αδιαμφισβήτητα, τα παιχνίδια μυστηρίου ασκούν μια ιδιαίτερη γοητεία πάνω μας. Η περιέργεια, είναι ένα εγγενές χαρακτηριστικό του ανθρώπου και ίσως αυτό, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα είδη. Παρατηρούμε λοιπόν, ότι ένα κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, έχει την ανάγκη να ασχολείται με προβλήματα και να βρίσκει λύσεις. Η διαδικασία επίλυσης τους, είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ανθρώπινος εγκέφαλος αναπτύσσεται. Όταν αναγκάζουμε τον εαυτό μας να βρει λύση σε κάποιο πρόβλημα, βάζουμε σε λειτουργία τις εγκεφαλικές συνάψεις και δημιουργούμε νέες.

Όπως γνωρίζουμε, ο τρόπος που λειτουργεί η εξέλιξη των ειδών, είναι απλά η προσαρμογή τους στο περιβάλλον. Έτσι λοιπόν, όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με απαιτητικές καταστάσεις και έχουμε ως στόχο να τις ξεπεράσουμε, ο εγκέφαλός μας εξελίσσεται στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί. Ίσως εκεί να κρύβεται και όλη η γοητεία που περιβάλει τα παιχνίδια μυστηρίου! Στο γεγονός ότι η εξήγησή τους, μας κάνει να νιώθουμε αλλά και να γινόμαστε πιο έξυπνοι.

 

παιχνίδια μυστηρίου

 

Great Escape Rooms – Παιχνίδια Μυστηρίου

Τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape, κεντρίζουν το ενδιαφέρον όσων αναζητούν μια διαδραστική και παράλληλα ομαδική δραστηριότητα.  Σίγουρα θα βάλουν την νοητική ικανότητα και την ευρηματικότητα σας, να λειτουργήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εγγυόμαστε ότι στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του Great Escape, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές περιπέτειας, δράσης και διασκέδασης. Τα παιχνίδια μυστηρίου, θα προκαλέσουν την λογική, την φαντασία και τις ικανότητες επικοινωνίας σας. Θα αντέξετε να λειτουργήσετε ως ομάδα κάτω από την έντονη πίεση του χρόνου, ώστε να φτάσετε στον τελευταίο γρίφο και να αποδράσετε? Θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε και να λειτουργήσετε με ταχύτητα, ώστε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που θα συναντήσετε? Εδώ, δεν χρειάζονται ειδικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για να αποδράσετε…. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να εμπιστευθείτε την λογική και την διαίσθηση σας! Τα δωμάτια απόδρασης, είναι γεμάτα αινίγματα και μυστήριο και απαιτούν επιδεξιότητα και γρήγορη σκέψη. Βέβαια, οι αυξημένες απαιτήσεις τους, προσφέρουν επίσης και ανυπολόγιστα οφέλη στους συμμετέχοντες. Οι προκλήσεις που θα συναντήσετε, συμβάλουν στην ανάπτυξη εγκεφαλικών δυνατοτήτων και λειτουργιών, όπως η μνήμη, η δημιουργικότητα και η λογική.

 

Παιχνίδια μυστηρίου

 

Πως παίζονται? – Παιχνίδια Μυστηρίου

Τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape έχουν σχετικά απλούς και κατανοητούς κανόνες. Πριν μπείτε σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, θα σας γίνει μια παρουσίαση των βασικών αυτών κανόνων και του σεναρίου, ώστε να μπείτε στο κλίμα του παιχνιδιού. Επίσης, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Game Master θα παρακολουθεί μέσω κάμερας, ώστε αν κολλήσετε να σας δώσει κάποιο στοιχείο, χάριν της ομαλής έκβασης του παιχνιδιού. Βασικός στόχος του παιχνιδιού είναι να καταφέρετε να αποδράσετε από τα δωμάτια, πάντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας στα παιχνίδια μυστηρίου, κυμαίνεται από 60 έως 90 λεπτά, ανάλογα με το δωμάτιο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, εσείς και η ομάδα σας θα έρθετε αντιμέτωποι με πολύπλοκα αινίγματα και γρίφους που πρέπει να λύσετε. Πρέπει να βρείτε κρυμμένα αντικείμενα και κλειδιά, να σπάσετε κωδικούς, να ανοίξετε λουκέτα και να συνδυάσετε όλα αυτά με έναν ευφυή και δημιουργικό τρόπο, ώστε να σας οδηγήσουν στην έξοδο. Μην ξεχάσετε να αφήσετε το εγώ σας έξω από το δωμάτιο… διότι εδώ, μπορείς μόνο να κερδίσεις ως ομάδα, ή απλά να χάσεις. Θα καταφέρετε να λύσετε τον τελικό γρίφο που θα σας χαρίσει την ελευθερία πριν παγιδευτείτε στο δωμάτιο για ΠΑΝΤΑ??? Τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape είναι κατάλληλα για:

 

Οικογένειες

 • Αν βαρεθήκατε τις κλασσικές δραστηριότητες, τότε τα Great Escape μπορούν να προσφέρουν τις συναρπαστικές στιγμές που αναζητούσατε, για εσάς και την οικογένειά σας. Τα δωμάτια των Great Escape είναι ιδανικά παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια.

 

Φίλους

 • Εάν ψάχνετε την πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη δραστηριότητα, για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, τότε τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape είναι για εσάς.

 

Gamers

 • Είστε fan των online παιχνιδιών μυστηρίου? Τότε τα δωμάτια μας, είναι μια δραστηριότητα που σίγουρα θα λατρέψετε!

 

Δραστηριότητες Team Building

 • Τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape, είναι κατάλληλα για δραστηριότητες Team Building. Kάνουν τις ομάδες να αλληλεπιδρούν, ενώ παράλληλα ενισχύει την χημεία μεταξύ τους.

 

Ζευγάρια

 • Ψάχνεις για το άλλο σου μισό, κάποιο πρωτότυπο δώρο? Στα παιχνίδια για 2 των Great Escape, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!! Εγγυόμαστε ότι αυτό θα είναι το πιο συναρπαστικό ραντεβού, που είχες ποτέ.

 παιχνίδια μυστηρίου

 

Τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape – Παιχνίδια Μυστηρίου

Τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape, βρίσκονται στο Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας και έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας. Γίνετε οι πρωταγωνιστές σε ένα από τα παιχνίδια μυστηρίου, εξιχνιάστε το και αποδράστε… Εμείς εγγυόμαστε ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία! Πάρτε μέρος σε μια ασφαλή περιπέτεια και γίνετε μέρος ενός φανταστικού κόσμου που θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας.  Επιλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει και αφεθείτε στη μαγεία του:

 

The Ritual

 • Θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τον μανιακό δολοφόνο του The Ritual? Ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια τρόμου στην Αθήνα. Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών και ακατάλληλο άτομα με καρδιακές παθήσεις.

Guantanamo

 • Είναι αδύνατον να αποδράσεις από τη φυλακή του μυαλού σου, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να δεις τα κάγκελα που σ’ έχουν παγιδεύσει…»

The Perfect Crime

 • Θα καταφέρετε να εξιχνιάσετε το τέλειο έγκλημα? Ο δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος από τις αρχές και εσείς πρέπει να βρείτε το όπλο του εγκλήματος, ώστε να εξιχνιάσετε το φόνο!

The Secret Agent

 • Σώστε όσο περισσότερους αθώους μπορείτε, από τα Γερμανικά στρατεύματα των Ες Ες. Βρείτε τα μυστικά αρχεία και παραδώστε τα στα σωστά χέρια.

The Survivor

 • Ανακαλύψτε τον αμύθητο θησαυρό και αποδράστε από το μυστηριώδες νησί.

The Circus

 • Στο Τσίρκο, συμβαίνει κάτι που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Τόσο παράξενο που αντί να διασκεδάζεις εσύ με το Τσίρκο, διασκεδάζει αυτό παίζοντας με το μυαλό σου.