+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Γενέθλια και γιορτές, είναι ίσως οι πιο ξεχωριστές μέρες του χρόνου για ένα παιδί. Αθλητικές επιτυχίες, επιτυχία στις εξετάσεις μιας ξένης γλώσσας, η αρχή και το τέλος της σχολικής χρονιάς, είναι εξίσου σημαντικές περιστάσεις. Είναι σταθμοί στην παιδική ηλικία και κάθε γονιός θέλει το παιδί του να έχει τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις από αυτές.

Αναζητάτε κάτι πραγματικά διαφορετικό για το επόμενο πάρτυ του παιδιού σας; Έχετε κουραστεί από την επανάληψη των ίδιων ιδεών; Τα πάρτυ μέσα σε ένα διαμέρισμα με την πολυκοσμία ή σε έναν απρόσωπο παιδότοπο δε σας καλύπτουν πια; Ζητάτε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, που όχι μόνο θα ενθουσιάσει τα παιδιά, αλλά και σας καταξιώσει στα μάτια τους; Μήπως απλά δεν επιθυμείτε την αναστάτωση στο σπίτι;

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Παιδικά Πάρτυ ξεκούραστα κι αξέχαστα

Υπάρχει τρόπος να ξεχάσετε πια το άγχος και την ευθύνη ενός παιδικού πάρτυ στο σπίτι σας. Ζημιές, κίνδυνοι, ώρες προετοιμασίας, μαγείρεμα, κούραση, συμμάζεμα μετά το τέλος του πάρτυ. Μπορείτε να τα αποφύγετε όλα αυτά! Δώστε στους μικρούς μας φίλους μια αξέχαστη εμπειρία.

 

 

Παιδικά πάρτυ στο Great Escape rooms

Το Great Escape rooms, είναι ένα έξυπνο παιχνίδι απόδρασης που θα συναρπάσει τα παιδιά. Παράλληλα θα ακονίσει τις πνευματικές τους ικανότητες. Τα παιδιά θα μπουν σε ένα από τα θεματικά δωμάτια, έχοντας ως στόχο να δραπετεύσουν. Κάθε δωμάτιο είναι και μια ολοκληρωμένη φανταστική ιστορία. Τα σενάρια και τα σκηνικά είναι κατάλληλα για μικρά και για μεγαλύτερα παιδιά. Τα παιδιά χρησιμοποιούν μυαλό, αισθήσεις και λογική για να λύσουν γρίφους και να βρουν τα κρυμμένα στοιχεία. Ο χρόνος τρέχει! Στο τέλος, μετά την επιτυχή τους έξοδο, τα παιδιά νιώθουν καλά και γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Σίγουρα πέρασαν υπέροχα και θα ήθελαν να το επαναλάβουν σύντομα!

Είναι σημαντικό τα παιδιά να συνεργαστούν σαν ομάδα για να λύσουν τους γρίφους και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις. Έτσι θα ενισχύσουν το πνεύμα της ομαδικότητας, θα μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά και να συνεργάζονται μεταξύ τους. Πέρα από αυτό, θα έχουν δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις με τους φίλους τους! Ένα είναι σίγουρο: Στο τέλος του πάρτυ, γονείς και παιδιά θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι!

 

 

Παιδικά πάρτυ κι ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων

Το παιχνίδι στα δωμάτια απόδρασης του Great Escape, έχει πολλές θετικές πτυχές για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Τα παιχνίδια λογικής, όπως τα escape rooms ενισχύουν τις σχέσεις των παιδιών μεταξύ τους. Δεξιότητες όπως κριτική σκέψη, διαπροσωπική επικοινωνία κι ομαδικότητα, παρατηρητικότητα, δημιουργικότητα, όλα ακονίζονται και αναπτύσσονται μέσα σε ένα δωμάτιο απόδρασης.

Η ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων σε μικρή ηλικία δίνει στα παιδιά σημαντικά εφόδια. Ο συντονισμός, η ομαδικότητα και η επικοινωνία είναι ικανότητες που κάθε άνθρωπος έχει έμφυτες. Στα δωμάτια του Great Escape rooms μπορούν να παίξουν παιδιά από 7 ετών και άνω. Επίσης, οι γονείς έχουν την επιλογή δωματίου με ηθοποιό, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Great Escape Rooms,. Στα δωμάτια αυτά, ο ηθοποιός συμμετέχει στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο ρόλος του στην επίλυση των γρίφων είναι συμβουλευτικός, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια μικρή διαδραστική παράσταση, αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά.

 

 

Γιατί να κάνω το παιδικό μου πάρτυ στα Great Escape;

Οι πιο σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους τα Great Escape rooms είναι ο χώρος για το καλύτερο παιδικό πάρτυ:

  • Ένας χώρος πραγματικά στην καρδιά της Αθήνας, μέσα στου Ψυρρή. Πολύ κοντά στο σταθμό Μετρό στο Μοναστηράκι και ακόμα πιο κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου. Οι γονείς δε χρειάζεται να ψάχνουν πια οδούς και σπίτια σε γειτονίες που δεν ξέρουν! Τέλος οι μέρες που χρειαζόσουν GPS για να πας ένα παιδί σε ένα παιδικό πάρτυ!
  • Μια πραγματικά πολύ οικονομική λύση, ειδικά σε πάρτυ με πολλά παιδιά, αφού υπάρχουν ειδικές τιμές. Το κόστος για τους γονείς του εορτάζοντος παιδιού θα είναι συγκριτικά μικρότερο από άλλες αντίστοιχες δραστηριότητες. Θα είναι πιο οικονομικό ίσως και από ένα πάρτυ στο σπίτι!”
  • Όλα τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape rooms είναι απόλυτα ασφαλή, διότι ακολουθούν ειδικές προδιαγραφές. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό του Great Escape rooms μεριμνά για την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν τα προτεινόμενα δωμάτια, μετά από συνεννόηση μαζί μας.
  • Δεν υπάρχει κάτι τρομακτικό στα δωμάτια του Great Escape rooms. Τα δωμάτια μετατρέπονται όταν υπάρχει παιδικό πάρτυ ώστε να είναι κατάλληλα για παιδιά.
  • Οι ηθοποιοί του Great Escape rooms έχουν εκπαίδευση κι εμπειρία στο παιδικό θέατρο. Ξέρουν να συνεργάζονται με παιδιά και τα καθοδηγούν με έξυπνους και διασκεδαστικούς τρόπους να λύσουν τους γρίφους.

 

 

Δωμάτια για παιδικά πάρτυ στο Great Escape Rooms

The Circus: Ένα αστείο και συναρπαστικό τσίρκο, που περιμένει τα παιδιά να λύσουν τους γρίφους του!

The Perfect Robbery: Ο κλέφτης άφησε πίσω του στοιχεία, αλλά η αστυνομία δεν έχει μπορέσει να τον βρει. Μπορούν τα παιδιά να λύσουν το μυστήριο της τέλειας ληστείας;

Release the Kraken: Κλεισμένα στο αμπάρι του θρυλικού πειρατικού πλοίου, τα παιδιά με τη βοήθεια του πειρατή λύνουν έξυπνους ναυτικούς γρίφους! (δωμάτιο με ηθοποιό)

The Secret Agent: Μέσα στο γραφείο κρύβεται η σημαντική λίστα με τα ονόματα. Τα παιδιά πρέπει να λύσουν γρίφους και να βρουν κωδικούς για να την ανακαλύψουν.

Guantanamo: Θα μπορέσουν τα παιδιά να αποδράσουν από τη φυλακή που τα έκλεισαν άδικα;

The Survivor: Τα παιδιά παρέα με το Ναυαγό βρίσκονται σε ένα εξωτικό νησί. Πρέπει να λύσουν γρίφους και να ολοκληρώσουν ελαφρές δοκιμασίες για αποδράσουν, πριν αρχίσει ξανά η φοβερή καταιγίδα. (δωμάτιο με ηθοποιό)

 

Το Great Escape rooms βρίσκεται στου Ψυρρή, στην οδό Λεπενιώτου 12.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα φροντίσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το καλύτερο παιδικό πάρτυ που κάνατε ποτέ. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες που ίσως έχετε και να σας προτείνουμε λύσεις!

ΤΗΛ. 213 0354432

Email: info@greatescape.gr