+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Το Great Escape Rooms βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λεπενιώτου 12, στου Ψυρρή! Το Ψυρρή είναι η ομορφότερη και πιο ζωντανή συνοικία της Αθήνας, η παλλόμενη καρδιά της πόλης. Είναι μια ιστορική περιοχή, στην οποία συναντάμε μερικά από τα ομορφότερα κτίρια της πρωτεύουσας. Νεοκλασικά αρχοντικά που χρησίμευσαν σαν κατοικίες επιφανών οικογενειών της παλιάς Αθήνας συνυπάρχουν με νεότερες κατασκευές. Παλαιοπωλεία και τεχνίτες του ξύλου και του μετάλλου, οι τελευταίοι του είδους τους, βρίσκονται δίπλα σε μοντέρνα μπαρ κι εστιατόρια.

Το Ψυρρή είναι το κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης και των δραστηριοτήτων της Αθήνας. Είναι γεμάτο με βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ κάθε μορφής και για όλα τα οικονομικά επίπεδα. Χιλιάδες κόσμου, ειδικά νέοι άνθρωποι, το έχουν σαν καθημερινό στέκι τους. Πραγματικά, η γειτονιά είναι γεμάτη κόσμο όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

psyrri's narrow streets

Τι θα βρείτε εδώ

Το Ψυρρή είναι μια πολύχρωμη περιοχή, που φιλοξενεί μια ολόκληρη σειρά από δραστηριότητες. Εκτός από έντονη νυχτερινή ζωή και καταστήματα εστίασης, εδώ μπορεί να βρει κανείς:

  • Πολλά καταστήματα ρούχων με ιδιαίτερο στυλ
  • Γκαλερί έργων τέχνης, με μερικές από αυτές να ανήκουν στους ίδιους τους καλλιτέχνες
  • Θέατρα και μουσικές σκηνές, με κλασικό ή πειραματικό ρεπερτόριο
  • Τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία και θεματικά pastry shops
  • Άπειρα τουριστικά καταστήματα
  • Τα διάσημα παλαιοπωλεία, που ανήκουν σε νόμιμους επαγγελματίες παλαιοπώλες, με γνώση και πάθος για τη δουλειά τους
  • Εγκαταστάσεις Εναλλακτικής Ψυχαγωγίας, με σημαντικότερες τα δωμάτια απόδρασης όπως το Great Escape!

Όλες αυτές οι διαφορετικές δραστηριότητες, έχουν κάνει το Ψυρρή μια επιλογή για όλες τις ώρες και τις ημέρες! Να είστε σίγουροι: Οποιαδήποτε στιγμή, κάτι γίνεται στου Ψυρρή!

Graffiti in psyrri, Athens city center

Η καρδιά της Αθήνα

Το Ψυρρή, το Μοναστηράκι και οι γύρω συνοικίες του κέντρου της Αθήνας είναι η τουριστική καρδιά της πρωτεύουσας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει:

  • η κεντρική τους θέση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας
  • η κοντινή τους απόσταση από την Ακρόπολη, την Πλάκα, την Αρχαία Αγορά, τα Μουσεία κι άλλα αξιοθέατα
  • η άμεση σύνδεση με το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά μέσα από τους σταθμούς Μοναστηράκι και Θησείο.

Εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή κάθε μήνα. Διαμένουν είτε σε κάποιο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, είτε σε κάποιο από τα boutique hotels Athens, που έχουν δημιουργηθεί. Πραγματικά πολλά από τα παλιά ευρύχωρα κτίρια κι αρχοντικά έχουν μετατραπεί σε όμορφα, στυλάτα boutique hotels Athens, καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ. Με την προσωπική τους φροντίδα και αγάπη, οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών τα ανακαίνισαν εκ βάθρων. Τους πρόσθεσαν την προσωπική τους αισθητική και τα ανέδειξαν σε τόπους συνάντησης των Αθηναίων. Ακόμα περισσότερο, έδωσαν μια ιδιαίτερη χροιά στην περιοχή και την ανέδειξαν σε τουριστικό προορισμό. Εκτός από τα δωμάτια, τα ξενοδοχεία αυτά διαθέτουν συνήθως εξαιρετικής αισθητικής εστιατόρια και όμορφα roof gardens με θέα την Ακρόπολη.

Ederlezi boutique hotel Athens exterior

Ederlezi Boutique Hotel Athens

Από τα αρκετά αυτά νέα boutique hotels Athens, μερικά βρίσκονται στο δρόμο μας, στη Λεπενιώτου. Το νεότερο και καλύτερο, το Ederlezi Boutique Hotel Athens είναι ένα concept boutique hotel, βασισμένο στη φιλοσοφία του Bohemianism. Πλήρως ανακαινισμένο με φυσικά υλικά, το Ederlezi Boutique Hotel Athens άνοιξε τις πύλες του το Μάιο του 2019. Ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για την Αθήνα και έχει δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις σε όλους τους μέχρι τώρα επισκέπτες του!  Διαθέτει 8 δωμάτια, καθένα με τη δική του αισθητική και ένα εξαιρετικό roof garden, με 15 ποικιλίες ελληνικών φυτών και 2 ελαιόδεντρα. Το roof garden αποτελεί μια όμορφη προσθήκη στη γειτονιά. είναι ουσιαστικά ένας κήπος μέσα στην οδό Λεπενιώτου, με εξαιρετική θέα σε όλη την περιοχή. Σύντομα, το Ederlezi Boutique Hotel θα διαθέτει εστιατόριο κι ένα εξαιρετικό wine bar με επιλεγμένες γεύσεις και ετικέτες ελληνικών κρασιών.

Ψυρρή: Η πολύχρωμη γειτονιά του Great Escape! Τα εστιατόρια, τα μοντέρνα καφέ, οι χώροι πολιτισμού και ψυχαγωγίας και τα boutique hotels Athens σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Συνδυάστε το παιχνίδι σας στο Great Escape με βόλτα στου Ψυρρή και απολαύστε ο,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα!