+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Survivor Games by Great Escape

Survivor Games – Η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αλλά και την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού. Αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα παρόμοιο στίβο μάχης, τεστάροντας την ταχύτητα, την δύναμη, την επιδεξιότητα, αλλά και τις νοητικές τους δυνατότητες. Έτσι λοιπόν, στις αρχές του 2017, η ομάδα των Great Escape δημιούργησε το «The Survivor«, ένα δωμάτιο το οποίο συνδυάζει γρίφους λογικής, με μια σειρά από σωματικές δοκιμασίες. Tα Survivor Games των Great Escape, καταλαμβάνουν ένα χώρο 230 τετραγωνικών μέτρων, είναι το μεγαλύτερο Escape Room στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Το δωμάτιο σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, περιλαμβάνει live performance, χωρίς όμως να είναι τρομακτικό και έχει διάρκεια 90 λεπτά.

 

Τι είναι τα Survivor Games;

Τα Survivor Games των Great Escape αποτελούνται από μια σειρά τεχνητών εμποδίων και νοητικών δοκιμασιών, τα οποία οι παίκτες πρέπει να προσπεράσουν πριν λήξει ο χρόνος. Περιλαμβάνουν άλματα, αναρρίχηση, ασκήσεις ισορροπίας, puzzles και γρίφους και βασίζονται στη λογική ενός στίβου μάχης. Κάθε μέλος της ομάδας πρέπει να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και να βοηθάει τα αδύναμα άτομα, ώστε να τερματίσουν ως ομάδα. Έτσι, αυξάνεται η ομαδικότητα και η αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντική είναι η ατομική τους συμβολή, στον κοινό αυτό σκοπό.

Τα Survivor Games των Great Escape, συνδυάζουν την περιπέτεια και την ψυχαγωγία, με ένα πραγματικά μοναδικό τρόπο. Αποδράστε από το «The Survivor«, χρησιμοποιώντας τις 5 αισθήσεις σας και την λογική. Ανακαλύψτε τα καλά κρυμμένα μυστικά του δωματίου, λύστε τους γρίφους και βγείτε από το δωμάτιο πριν ο χρόνος σας τελειώσει. Το παιχνίδι δεν απαιτεί να έχετε κάποιες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην συνεργασία, την ταχύτητα και την συγκέντρωση της ομάδας. Πριν αρχίσει το παιχνίδι, ένα μέλος της ομάδας μας θα σας εξηγήσει το βασικό σενάριο και τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Επιπλέον, ο Game Master θα σας δίνει ένα μικρό χέρι βοηθείας, εάν το κρίνει απαραίτητο για την ομαλή έκβαση του παιχνιδιού.

 
survivor games
  

Survivor Games για ενήλικες

Νιώθετε αρκετές φορές ότι σπαταλάτε το χρόνο σας ανούσια και αισθάνεστε ότι θα έπρεπε να τον ξοδεύετε πιο εποικοδομητικά; Πιάνετε τον εαυτό σας να περνάει πολλές ώρες μπροστά από ένα κινητό, μία τηλεόραση ή έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή; Νιώθετε την ανάγκη για εκτόνωση, για διασκέδαση και για την σύσφιξη των διαπροσωπικών σχέσεών σας; Ψάχνετε κάποια δραστηριότητα, που θα βάλει σε λειτουργία την φαντασία σας και θα σας κάνει να νιώσετε ξανά παιδιά; Μια δραστηριότητα που θα προσφέρει στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας και θα βελτιώσει την ψυχολογία σας; Τότε τα Survivor Games, είναι η δραστηριότητα που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Στο «The Survivor» μεταφέρεστε στην Λατινική Αμερική, το έτος 1865. Πέφτετε με το αερόστατο σας στην θάλασσα, μετά από μια δυνατή καταιγίδα έχοντας στα χέρια σας τον χάρτη ενός νησιού, στο οποίο κρύβεται ένας αμύθητος θησαυρός. Μετά από ώρες μέσα στην θάλασσα, το κύμα σας ξεβράζει σε ένα μυστηριώδες νησί! Δύο μήνες μετά, πλήρως εξαντλημένοι από τις συνθήκες, αποφασίζετε να φύγετε από το νησί με μια σχεδία που κατασκευάσατε. Η τύχη όμως δεν είναι με το μέρος σας και πάλι. Μια ακόμα καταιγίδα κάνει κομμάτια την σχεδία, και σας ξεβράζει στην βόρεια μεριά του νησιού, στην οποία δεν είχατε πάει ποτέ ως τώρα…. Εκεί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τεράστια έκπληξη…. Book Now

 

survivor games
 

Survivor Games για παιδιά

Τα Survivor Games των Great Escape, είναι ιδανικά και για τους μικρούς μας φίλους, μιας και έχουν ως στόχο την διασκέδαση και την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη. Τα παιχνίδια για κορίτσι α και αγόρια είναι κατάλληλα παιχνίδια για παιδιά από επτά ετών και άνω. Το δωμάτιο The Survivor, έχει άψογο σχεδιασμό και ένα πρωτότυπο σενάριο, που σίγουρα θα μαγέψει κάθε παιδί. Τα δωμάτια είναι απόλυτα ελεγχόμενα, μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, οπότε έχουμε συνεχή οπτική επαφή με όλα τα μέλη της ομάδας. Επιπλέον, το σενάριο μπορεί να προσαρμοστεί, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Τα Great Escape αναλαμβάνουν και survivor party, για τους μικρούς φίλους μας.

Η ομάδα, μετά την είσοδό της στο δωμάτιο, θα κληθεί να χρησιμοποιήσει τις πέντε αισθήσεις και τις φυσικές τις ικανότητες, για να ανακαλύψει τα κρυμμένα στοιχεία, να ξεπεράσει τα εμπόδια, να λύσει τους γρίφους και τελικά να αποδράσει από αυτό το νησί.  Τα συστατικά για μια επιτυχημένη απόδραση, είναι η καλή επικοινωνία, η συνεργασία, η ψυχραιμία και η λογική σκέψη κάτω από την έντονη πίεση του χρόνου. Τα Survivor Games, αδιαμφισβήτητα βοηθούν σημαντικά, στην ανάπτυξη των νοητικών και σωματικών δεξιοτήτων. Αναλυτικότερα:

 

  • Βελτιώνουν τις νοητικές δεξιότητες, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν νέες.
  • Ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν τα παιδιά.
  • Τους μαθαίνουν ιδανικά όπως ο σεβασμός, η συνεργασία και η ευγενής άμιλλα.
  • Βοηθούν στην βελτίωση της έκφρασης και της δημιουργικότητας.
  • Προσφέρουν ατελείωτη χαρά και γέλιο.

 

survivor games
 

Survivor Games – Πλεονεκτήματα

Τα Survivor Games των Great Escape έχουν αρκετά πλεονεκτήματα, διότι όπως προαναφέραμε είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια, ενώ δεν χρειάζονται κάποιες ειδικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Στο Survivor μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από επτά χρονών και πάνω. Μέσα από αυτή την δραστηριότητα, με τα τόσο έντονα πνευματικά και σωματικά ερεθίσματα, έρχονται στην επιφάνεια κάποια κρυμμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να διαθέτουμε. Μερικά από αυτά είναι:

 

  • Οι ηγετικές ικανότητες – Σχεδόν πάντα, κάποιος παίρνει το ρόλο του συντονιστή.
  • Σκέψη «Outside the Box» – Η ομάδες πρέπει να σκεφτούν δημιουργικά για να δραπετεύσουν.
  • Επικοινωνία – Τα μέλη κάθε ομάδας πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και να ακούσουν τα υπόλοιπα μέλη.
  • Θετική σκέψη – Οι συμμετέχοντες πρέπει να πιστέψουν στις ικανότητες τους και να σκέφτονται θετικά, ώστε να μην τα παρατήσουν.

 

survivor games
 

Survivor  Games για τους λάτρεις της περιπέτειας

Σας εξιτάρει η ιδέα του άγνωστου και της εξερεύνησης, και θέλετε να συνδυάσετε την λύση γρίφων με την σωματική άσκηση, παρέα με τα φιλαράκια σας; Τότε το The Survivor είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή. Μια έντονη εμπειρία 90 λεπτών, που θα σας χαρίσει έντονες  στιγμές δράσης και άφθονο γέλιο. Και μην ξεχνάτε!!! Στο Survivor δεν είστε μόνοι σας. Ο Captain Morgan περιμένει, για να γίνει ο πιστός σας σύντροφος και να σας βοηθήσει να αποδράσετε από αυτό το μυστηριώδες νησί. Το μοναδικό πρόβλημα στην υπόθεση, είναι ότι είναι συνεχώς μεθυσμένος, από το ατελείωτο ρούμι που κουβαλούσε το καράβι του όταν και αυτός ναυάγησε στο νησί.