+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Survivor Party – Great Escape

Θέλετε να κάνετε ένα αξέχαστο πάρτυ για την γιορτή ή τα γενέθλια του παιδιού σας και ταυτόχρονα να αποφύγετε την προετοιμασία, αλλά και το καθάρισμα που ακολουθεί; Τότε το Survivor Party των Great Escape Rooms, είναι η δραστηριότητα που ψάχνετε.  Το δωμάτιο «The Survivor«, θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους και θα γλιτώσει τους γονείς από την ταλαιπωρία της προετοιμασίας. Το Survivor Party, είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των επτά ετών και είναι μια εμπειρία που θα συζητάνε για καιρό. Τα παιδιά ταξιδεύουν σε ένα μυστηριώδες νησί και ζούνε μια μοναδική ρεαλιστική περιπέτεια. Οι μικροί ήρωες, γίνονται πρωταγωνιστές σε μια ζωντανή ταινία δράσης, έχοντας στο πλευρό τους έναν πραγματικό ηθοποιό. Το Survivor, είναι το μεγαλύτερο Escape Room στην Ελλάδα, με έκταση 230 τετραγωνικά μέτρα.

Survivor Party – Τι είναι;

Το Survivor Party, είναι από τα καταλληλότερα παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Οι μικροί ήρωες μπαίνουν στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του Survivor. Η αποστολή τους είναι να αποδράσουν, χρησιμοποιώντας τις 5 αισθήσεις και τις νοητικές τους ικανότητες. Στόχος τους είναι να ξεπεράσουν τα φυσικά εμπόδια, να βρουν κρυμμένα στοιχεία και να λύσουν τους γρίφους, που θα τους οδηγήσουν στην έξοδο. Το Survivor Party, είναι ένα από τα παιχνίδια μυαλού που θα δοκιμάσει τις σωματικές και νοητικές ικανότητες των παιδιών, ενώ παράλληλα θα βάλει σε λειτουργία τη δημιουργική τους σκέψη. Η επιτυχημένη έκβαση της αποστολής δεν βασίζεται σε εγκυκλοπαιδικού τύπου γνώσεις, αλλά στην ομαδικότητα και την κριτική σκέψη. Μερικοί ακόμα λόγοι για να επιλέξετε το Survivor Party των Great Escape είναι:

 • ο ειδικός χώρος, στον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε ένα πρόχειρο μπουφέ, αλλά και να κόψετε κάποια τούρτα αν πρόκειται για γενέθλια.
 • ότι το Survivor Party είναι μια οικονομική λύση, μιας και το κόστος συνήθως είναι γύρω στα 10€ το άτομο.
 • η προαπαιτούμενη ασφάλεια εντός του δωματίου, αφού το δωμάτιο τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε συνεχόμενη οπτική επαφή, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

 

survivor party

 

Survivor Party – Η υπόθεση

Στα εκπαιδευτικά παιχνίδια των Survivor Party, τα παιδιά αποτελούν μια ομάδα εξερευνητών και μεταφέρονται στο έτος 1865, στη Λατινική Αμερική. Έχουν στα χέρια τους ένα χάρτη στον οποίο απεικονίζεται ένα νησί, πάνω στο οποίο οι μύθοι λένε ότι κρύβεται ένας αμύθητος θησαυρός. Έτσι λοιπόν παίρνετε την απόφαση να προσεγγίσετε το νησί με το αερόστατό σας, το οποίο χρησιμοποιείτε συχνά στις εξερευνήσεις σας. Στην διάρκεια αυτού σας του ταξιδιού, χάνετε τον προσανατολισμό σας από μια απρόοπτη καταιγίδα που συναντάτε ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Ύστερα από 4 ημέρες περιπλάνησης, το αερόστατο σοβαρά ταλαιπωρημένο από τις έντονες καιρικές συνθήκες, πέφτει στην θάλασσα.

Για καλή σας τύχη, παλεύοντας με τα κύματα καταφέρνετε να φτάσετε στην ακτή ενός μυστηριώδους νησιού, το οποίο φαίνεται να είναι ακατοίκητο. Για να προστατευθείτε από τον καιρό και τα άγρια ζώα, φτιάχνετε από την πρώτη στιγμή ένα γερό καταφύγιο για να μείνετε. Ύστερα από 2 δύσκολους μήνες διαβίωσης στο νησί και εξαντλημένοι για μια ακόμα φορά από τις δύσκολες συνθήκες, παίρνετε την απόφαση να δραπετεύσετε από το νησί. Φτιάχνετε λοιπόν μια σχεδία και μπαίνετε ξανά στην θάλασσα με την ελπίδα να σωθείτε. Όμως η τύχη φαίνεται ότι πάλι δεν είναι με το μέρος σας. Μια ξαφνική καταιγίδα ξεσπά και ξεβράζει εσάς και την σπασμένη σχεδία σας στη βόρεια πλευρά του νησιού, την οποία δεν είχατε επισκεφθεί ποτέ έως σήμερα. Εκεί, θα συναντήσετε μια τεράστια έκπληξη……

 

survivor party

 

Survivor Party – οφέλη

Το παιχνίδι, είναι για τα παιδιά ένα μέσο εξερεύνησης, του εαυτού τους και των πτυχών του χαρακτήρα τους. Διευρύνει το πνεύμα και φέρνει τα παιδιά σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Παίζοντας, βρίσκουν μια διέξοδο από την καθημερινότητα και το άγχος των καθημερινών τους υποχρεώσεων. Μέσω αυτού, αναπτύσσουν διάφορες δεξιότητες όπως τη δημιουργικότητα, την κοινωνικότητα και τη φαντασία. Όλες αυτές οι ικανότητες δεν διδάσκονται σε κάποιο σχολικό μάθημα. Γίνονται αντιληπτές μέσα από την συναναστροφή με άλλα παιδιά και μέσα από το παιχνίδι.

Στις μέρες μας, όπου η τεχνολογία έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωές των παιδιών, η ανάγκη για κοινωνικοποίηση και διαπροσωπική επαφή είναι ακόμα μεγαλύτερη. Τα παιδιά κλείνονται στον εαυτό τους και εγκλωβίζονται στην καθημερινότητα, ξεχνώντας την αξία της επικοινωνίας και της συνεργασίας. Το Survivor Party, φέρνει στην επιφάνεια όλα αυτά τα παραμελημένα συναισθήματα χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στις ομάδες των μικρών εξερευνητών. Τα παιχνίδια δράσης έχουν σκοπό, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να τα χαλαρώσουν. Η συμμετοχή στο Survivor Party, θα μάθει στα παιδιά να:

 • δείχνουν τον ενθουσιασμό τους.
 • συνεργάζονται.
 • έχουν υπομονή.
 • οργανώνονται.
 • χρησιμοποιούν την φαντασία τους.
 • εξασκούν την δημιουργικότητα τους.
 • χαμογελάνε.
 • αξίες, όπως ο σεβασμός, η φιλία, η ευγενής άμιλλα και η συνεργασία.
 • έχουν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.
 • να ακούνε τις διαφορετικές απόψεις.
 • δείχνουν στα παιδιά την σημαντικότητα των κανόνων.
 • αναπτύσσουν δεξιότητες όπως ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων.
 • λειτουργούν ακόμα και κάτω από την έντονη πίεση χρόνου.