+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Το Team Bonding σε Escape Rooms αποτελεί μια νέα μορφή εναλλακτικής ψυχαγωγίας, που εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τα δωμάτια απόδρασης, είναι ένα ομαδικό και διαδραστικό παιχνίδι, που βάζει σε εγρήγορση τις νοητικές ικανότητες και την ευρηματικότητα σας. Η αποστολή σας είναι απλή… Βρίσκεστε κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο, προσπαθώντας να αποδράσετε μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο, των 60 ή 90 λεπτών. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει να ανακαλύψετε κρυμμένα στοιχεία, να λύσετε γρίφους, να σπάσετε κωδικούς και να καταφέρετε να λειτουργήσετε ως ομάδα, κάτω από την πίεση του χρόνου. Το Team Bonding σε Escape rooms είναι μια πρόκληση, για την λογική σας. Η συνεργασία και η επικοινωνία που απαιτείτε για να αποδράσει μια ομάδα, τα κάνει αδιαμφισβήτητα, την ιδανική δραστηριότητα Team building.

 

team bonding

 

Team Bonding σε Escape rooms, για όλα τα γούστα

Στα Great Escape, μπορείτε να διαλέξετε μέσα από 7 θεματικά δωμάτια το σενάριο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί δυσκολίας και τα θέματα των δωματίων ποικίλουν. Η λύση των γρίφων και η ροή των δωματίων, είναι φτιαγμένα έτσι ώστε αν η ομάδα λειτουργήσει σωστά, να αποδρά οριακά. Εδώ μπορείς να γίνεις detective και να εξιχνιάσεις το “The Perfect Crime”, να βιώσεις την απομόνωση ενός επιζώντα σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια δράσης, το “The Survivor”, να νιώσεις την δίψα για ελευθερία, ενός φυλακισμένου του “Guantanamo”, ή απλά να νιώσεις το βασικότερο των ενστίκτων, προσπαθώντας να παραμείνεις ζωντανός σε ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια, το “The Ritual”….

 

team bonding

 

Οφέλη του Team Bonding σε Escape Rooms

Το Team Bonding σε Escape Rooms της εταιρείας Great Escape, προσφέρει μία καλά μελετημένη ομαδική δραστηριότητα. Τα δωμάτια σχεδιάστηκαν με κύριο στόχο την σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων και της συνεργασίας, για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Το κάθε δωμάτιο, έχει διαφορετικές δυνατότητες Team Bonding. Έτσι η επιλογή πρέπει να γίνει, βάση των χαρακτηριστικών του προσωπικού. Οι εταιρικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, συνεργάζονται και χρησιμοποιούν την δημιουργικότητα και τις νοητικές τους ικανότητες, κάτω από την έντονη πίεση του χρόνου. Το Team Bonding σε Escape room, απαιτεί δηλαδή όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, που χρειάζεται για να πετύχει μια εταιρεία… Οι εργαζόμενοι γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, σε ένα περιβάλλον σαφώς ανώτερο από αυτό των κλασικών δραστηριοτήτων Team Bonding.

 

team bonding

 

Γνωρίστε την ομάδα σας

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας, είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα για τα μέλη της επιχείρησης. Μια ομάδα, πιο ενωμένη και έτοιμη να μεγιστοποιήσει την απόδοση της, στον χώρο εργασίας. Ο υπεύθυνος της εταιρείας, μπορεί αν θέλει να παρακολουθεί την διαδικασία μέσω κάμερας ώστε να γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας του. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να ενισχύσει με διάφορες τεχνικές τις αδυναμίες, και να αυξήσει την παραγωγικότητα. Μπορείτε να παρατηρήσετε ποιος από την ομάδα έχει ηγετικές ικανότητες, αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους, αν μπορούν να βάλουν προτεραιότητες και να δημιουργήσουν υπό πίεση ένα σχέδιο δράσης, αν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και αν πιστεύουν ο ένας στις ικανότητες του άλλου. Σίγουρα, τα μέλη της ομάδας θα μάθουν πολλές πτυχές του χαρακτήρα τους και θα χτίσουν την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και την ομαδικότητα.

 

team bonding

 

Team Bonding Analysis

Μετά τη λήξη του χρόνου, δίνεται η δυνατότητα ανάλυσης των κινήσεων της ομάδας. Η ανάλυση αυτή, περιλαμβάνει το Time management, τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την ομάδα, το επίπεδο επικοινωνίας, ποιοι έπαιρναν πρωτοβουλίες και ποιοι ήταν ομαδικοί. Επίσης γίνεται πλήρης συζήτηση με τα μέλη της ομάδας, για τους λόγους που κατάφεραν ή δεν κατάφεραν να αποδράσουν. Θέλετε να αυξήσετε λίγο την ανταγωνιστικότητα μεταξύ του προσωπικού και να κάνετε το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον? Τότε μπορείτε να τους χωρίσετε σε 2 ομάδες και να παίζουν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά δωμάτια. Προσπαθώντας η κάθε ομάδα να είναι αυτή που θα βγει πρώτη από το δωμάτιο, αυξάνει την αδρεναλίνη ακόμα περισσότερο. Ψάχνετε Team Bonding σε Escape rooms?? Κάντε κράτηση στα Great Escape…

Team Building activities – BOOK NOW