+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Team Building

Team building activities – Great Escape Award

Team building activities – Το Great Escape είναι η πρώτη επιχείρηση Escape rooms παγκοσμίως, η οποία λαμβάνει βραβείο HR για δραστηριότητες Team Bonding.

Η εταιρεία Great Escape, βραβεύτηκε στα HR Community Awards 2015 με το βραβείο της “καινοτόμου πρακτικής”. Ο λόγος της βράβευσης ήταν η παρουσίαση της, για το εναλλακτικό Team bonding και το Employee Selection Process.  Το Employee Selection Process είναι μια μέθοδος, όπου αποτελεί καινοτομία της ομάδας του Great Escape, η οποία έχει αξιοσημείωτο HR Background.

Team Building – Team Bonding

Οι δραστηριότητες Team Building σε Escape rooms, αποτελούν την νέα εναλλακτική λύση, για εταιρείες στην Αθήνα. Τα Great Escape, δημιούργησαν για εσάς υψηλής ποιότητας δραστηριότητες, ώστε να δοκιμάσουν τις δεξιότητες της ομάδας σας. Κλειδωθείτε σε ένα δωμάτιο, γεμάτο καλά κρυμμένα στοιχεία, κωδικούς και γρίφους και ανακαλύψτε αν είστε σε θέση να αποδράσετε.

Τα δωμάτια του Great Escape Rooms περιλαμβάνουν ευφυή σενάρια, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να δημιουργήσουν στην ομάδα την απαραίτητη χημεία. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που θεωρείτε από τις κορυφαίες δραστηριότητες στην Ελλάδα, για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Το Team Bonding σε Escape rooms, δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή δεξιότητες, όμως η συνεργασία είναι απαραίτητη για την επιτυχή ολοκλήρωση του παιχνιδιού! Αδιαμφισβήτητα, είναι μια ευχάριστη αλλαγή για τους εργαζόμενους, που θα συζητούν για καιρό!

 

Team Building activities – Rooms

Στα Great Escape, υπάρχουν 7 θεματικά δωμάτια για Team Bonding, μέσα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Οι βαθμοί δυσκολίας και τα θέματα ποικίλουν ανάλογα με το δωμάτιο. Η ροή των δωματίων είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε η ομάδα Team Bonding, να αποδράσει οριακά, αν συνεργαστεί σωστά.

Στα δωμάτια του Great Escape, τα μέλη του προσωπικού σας, μπορούν ναι γίνουν detectives και να εξιχνιάσουν το “Perfect Crime”. Να βιώσουν τις σκέψεις ενός επιζώντα στο “Survivor”. Μπορούν να νιώσουν την ανάγκη ενός φυλακισμένου για ελευθερία, στο “Guantanamo”, ή να νιώσουν το βασικό ένστικτο της επιβίωσης, στο “The Ritual

Οφέλη

Τα Great Escape Rooms, ενισχύουν την συνεργασία, την δημιουργική σκέψη και την αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασίας. Προσφέρουν δραστηριότητες Team Building, πέρα των καθιερωμένων. Μέσα από καλά κρυμμένα στοιχεία, παιχνίδια λογικής και γρίφους, οι ομάδες θα πρέπει να στηριχθούν στις μεμονωμένες δυνάμεις τους.

Θα πρέπει να συνεργαστούν αποτελεσματικά, για να μπορέσουν να αποδράσουν και να πετύχουν το στόχο. Συμμετέχοντας σε ένα τέτοιο περιβάλλον Team Bonding, υψηλής πίεσης, οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την απόδοση τους.

Αναλυτικότερα:

 1. Το Team Building  activities στα great Escape, ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση και την ελεύθερη έκφραση μεταξύ των συναδέλφων, κάτι λιγότερο πιθανό στο χώρο της εργασίας.
 2. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις  δεξιότητες παρατήρησης, αλλά και τις νοητικές τους ικανότητες και να αντέξουν την πίεση και την ένταση, καθώς ο χρόνος τελειώνει!
 3. Στο Great Escape Team Bonding, θα γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, καθώς θα συνεργάζονται αρμονικά για να αποδράσουν από το δωμάτιο.
 4. Αυτού του είδους Team Building activities, προτρέπουν τις ομάδες να σκεφτούν δημιουργικά, καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις.
 5. Το Team Bonding φέρνει τα μέλη της ομάδας πιο κοντά και δημιουργεί την αίσθηση της επιτυχίας αν καταφέρουν να αποδράσουν.
 6. Οι δραστηριότητες Team building στα Great Escape έχουν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό περιβάλλον, κατά πολύ ανώτερο από τις παραδοσιακές εταιρικές δραστηριότητες.
 7. Τέλος, βελτιώνει χρήσιμες δεξιότητες, όπως είναι το Time management και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων.

Great Escape – Team Building advantages

Οι δραστηριότητες Team Building στο Great Escape έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων κλασικών δραστηριοτήτων. Μερικά ενδεικτικά πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

 • Δεν χρειάζονται ειδικές δεξιότητες για να συμμετάσχει κάποιος. Χρειάζεται μόνο τα έμφυτα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τα οποία ο κάθε παίκτης έχει εξελίξει με την πάροδο του χρόνου.
 • Το Team Bonding είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, χωρίς να δίνει πλεονέκτημα σε κάποιο από τα δύο.
 • Δεν απαιτεί σωματική δύναμη.
 • Για να επιτύχουν οι ομάδες Team bonding χρειάζεται να συνεργαστούν όσο καλύτερα μπορούν.
 • Δίνει στους υπεύθυνους της εταιρίας την δυνατότητα οπτικοακουστικής παρακολούθησης της ομάδες από ειδικές κάμερες, ώστε να μπορούν να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που αφορούν την απόδοση της ομάδας.
 • Στις δραστηριότητες Team Bonding των Great Escape, δεν απαιτείται κανένα ιδιαίτερο ταλέντο.
 • Μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα χωρίς υψηλό κόστος.

 

Team Building activities– Ενίσχυση ικανοτήτων!

Οι δραστηριότητες team building του Great Escape, δίνουν την ευκαιρία στο προσωπικό της εταιρίας σας να διασκεδάσει, ενώ εσείς μπορείτε να αναλύετε τις δεξιότητες και το επίπεδο συνεργασίας της ομάδας. Το συναρπαστικό και διασκεδαστικό περιβάλλον, δίνει έντονα πνευματικά ερεθίσματα, ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερη σωματική κατάσταση. Είναι μια ασφαλής και έξυπνη επιλογή για κάθε τύπο εργαζόμενου, στο κέντρο της Αθήνας. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα μέσα στο δωμάτιο, είναι όμοια με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που κάνουν μια επιχείρηση να υπερέχει. Χαρακτηριστικά όπως:

 • Επικοινωνία – Οι παίκτες για να καταφέρουν να αποδράσουν πρέπει να ακούνε τα υπόλοιπα μέλη.
 • Στρατηγικός σχεδιασμός – Η ομάδα πρέπει να βάλει προτεραιότητες και να δημιουργήσει γρήγορα ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης.
 • Ηγετικές ικανότητες – Οι παίκτες πρέπει να συντονιστούν, από το άτομο που διαθέτει όλα τα απαραίτητα ηγετικά χαρακτηριστικά.
 • Think outside the box – Η ομάδα πρέπει να σκεφτεί έξω από τα συνηθισμένα, να αναλύσει δεδομένα και να σκεφτεί δημιουργικά.
 • Ομαδικότητα – Ίσως το σημαντικότερο προσόν που χρειάζεται η ομάδα που συμμετέχει στο  Team Bonding, για να αποδράσει από το δωμάτιο.
 • Θετική Σκέψη – Η ομάδα πρέπει να πιστεύει στις ικανότητες της και να μην παραιτείται.

Το Team building activities, είναι κατάλληλο για εργαζόμενους και στελέχη εταιριών (πριν από την έναρξη ομαδικών project)

Employee Selection Process

To Great Escape, έχει δημιουργήσει μια εναλλακτική μέθοδο, για το employee selection process εταιριών. Η μέθοδος αναδεικνύει στον recruiter, χαρακτηριστικά του υποψήφιου εργαζόμενου όπως: ομαδικότητα, λογική, επικοινωνία, ηγετική ικανότητα, αντίληψη, συνεργασία, δεκτικότητα, παρατηρητικότητα και timemanagement.

Τα καλύτερα δωμάτια για Team Bonding activities. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. “Μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα για ένα άτομο, παίζοντας μία ώρα μαζί του, από ότι θα ανακάλυπτες συζητώντας μαζί του για έναν ολόκληρο χρόνο. Πλάτων” 427π.Χ. – 347π.Χ. 

Team Building activities  BOOK NOW

Σχετικά άρθρα …

Team Bonding σε Escape Rooms

Το Team Bonding σε Escape Rooms αποτελεί μια νέα μορφή εναλλακτικής ψυχαγωγίας, που εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τα δωμάτια απόδρασης, είναι ένα ομαδικό και διαδραστικό παιχνίδι, που βάζει σε εγρήγορση τις νοητικές ικανότητες και την...

Διαβάστε Περισσότερα

Escape Rooms Team Building – Η Καλυτερη Μεθοδος?

Team Building Great Escape rooms - Team Building. Η ραγδαία ανάπτυξη των escape rooms στην Ελλάδα δεν οφείλεται μόνο στην ανάγκη του κόσμου να βρει εναλλακτικές μορφές ψυχαγωγίας. Οφείλεται επίσης, στις δεκάδες εταιρίες που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το...

Διαβάστε Περισσότερα

GREAT ESCAPE – Δραστηριότητες Team building

Δραστηριότητες Team building Είναι πολύ πιθανό να έχετε συμμετάσχει σε κάποια από τις Δραστηριότητες Team building που υπάρχουν. Ίσως να ήταν κάποιο σαββατοκύριακο απόδρασης από την Αθήνα, ένα απόγευμα σε κάποιο γυμναστήριο πραγματοποιώντας ομαδικές ασκήσεις, ή μια...

Διαβάστε Περισσότερα

ESCAPE ROOMS TEAM BUILDING ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GREAT ESCAPE ROOMS

Escape rooms Team Building για εταιρίες Η διαδικασία απόδρασης από τα escape rooms Team Building, αποτελεί μια από τις καλύτερες δραστηριότητες Team Building για εταιρίες. Η απόδραση από ένα ειδικά διαμορφωμένο θεματικό δωμάτιο με τον χρόνο να πιέζει αδυσώπητα...

Διαβάστε Περισσότερα

BOOK NOW