+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Ιστορία

Η Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια των Great Escape Rooms είναι εδώ! Χριστούγεννα χωρίς παιχνίδι γίνεται; Δε γίνεται! Εμείς στα Great Escape το ξέρουμε καλά και γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε το The Christmas Chronicles! Το επετειακό δωμάτιο του Great Escape σε καλεί. Ο Αι Βασίλης χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά σου!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Τα ξωτικά στο Βόρειο Πόλο δουλεύουν ασταμάτητα για να ετοιμάσουν τα δώρα! Κι εκεί που όλα κυλούν ομαλά, κάτι αναπάντεχο γίνεται. Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη δε μπορεί να πραγματοποιηθεί! Τί έχει συμβεί; Τί μπορεί να κάνει τα παιδιά να μείνουν φέτος χωρίς δώρα;

75 λεπτά μας χωρίζουν από τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων. Εσύ και η παρέα σου πρέπει να βοηθήσετε τον Άγιο Βασίλη να παραδώσει εγκαίρως όλα τα δώρα. Έτσι θα φέρει χαρά για μια ακόμα χρονιά στα παιδιά όλου του κόσμου!

Θα καταφέρεις να σώσεις τα φετινά Χριστούγεννα;

 

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο οικογενειακή γιορτή. Είναι μια περίοδος που τα παιδιά μένουν σπίτι και που όλη η οικογένεια έχει χρόνο να περάσει όμορφες στιγμές. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για μια φανταστική κοινή δραστηριότητα! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα παιχνίδι στο πιο Χριστουγεννιάτικο escape room της πόλης; Γονείς και παιδιά μαζί θα διασκεδάσουν, θα περάσουν καλά και θα βοηθήσουν τον Άι Βασίλη να σώσει τα Χριστούγεννα! Οι μεγάλοι θα γίνουν και πάλι παιδιά, θα ζήσουν την προσμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά θα βιώσουν όλη τη μαγεία των γιορτών

Το The Christmas Chronicles είναι η απόλυτη εμπειρία για όλη την οικογένεια! Η πιο fun Χριστουγεννιάτικη στιγμή για μικρούς και μεγάλους. Μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή, χτυπάει η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης. Αυτά θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σας!

 

Παιδικά πάρτυ στο The Christmas Chronicles

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη και γιορτινή εποχή του χρόνου. Εκτός από τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πολλές ονομαστικές γιορτές και πολλά γενέθλια πέφτουν σε αυτή την περίοδο. Τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά δεν έχουν υποχρεώσεις.  Είναι έτσι πιο ελεύθερα να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους! Η γιορτινή ατμόσφαιρα συνδυάζεται τέλεια με τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών!

Ένα παιδικό πάρτυ που τα παιδιά παίζουν στο The Christmas Chronicles θα είναι η πιο ιδιαίτερη εμπειρία. Μια υπέροχη ανάμνηση με όλους τους φίλους τους, σε έναν παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χώρο! Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι τους, ενώ οι γονείς θα είναι σίγουροι για την ασφάλειά τους. Το ειδικευμένο προσωπικό μας με τη μεγάλη εμπειρία του, μπορεί αν διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε ακριβώς όπως τα θέλετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το τέλειο παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!

 

Team Building στο The Christmas Chronicles

Εκτός από τα παιδιά και οι μεγάλοι αξίζουν να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Ειδικά οι εργαζόμενοι, που όλες τις υπόλοιπες περιόδους βιώνουν το εργασιακό άγχος, τα Χριστούγεννα επιζητούν χαλάρωση και ξεκούραση.

Ένα ακόμα βαρετό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο γραφείο ή σε κάποιο μαγαζί; Γιατί να μην δώσετε στους εργαζόμενους της εταιρίας σας μια ξεχωριστή εορταστική εμπειρία; Το Christmas Chronicles, το πιο Χριστουγεννιάτικο δωμάτιο της Αθήνας, μπορεί να φιλοξενήσει και το εταιρικό σας team building! Η μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή μας στις δραστηριότητες team building εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Περιορισμένο χρονικό διάστημα

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων είναι παντοτινό, όμως το The Christmas Chronicles δε θα είναι εδώ για πάντα. Είναι ένα special δωμάτιο που λειτουργεί μόνο από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου. Αυτό το κάνει ξεχωριστό, ακριβώς σαν τα Χριστούγεννα! Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία.

Κάνε τώρα την προκράτησή σου και ζήσε τη αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων με το πιο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι! Ο Αγ. Βασίλης χρειάζεται τη βοήθειά σου! Θα του την προσφέρεις;

Το Δωμάτιο The Christmas Chronicles βρίσκεται στο Great Escape Ψυρρή, στην οδό Λεπενιώτου 12. Είναι διαθέσιμο μόνο μεταξύ 29 Νοεμβρίου – 12 Ιανουαρίου.