Το παιχνίδι

  Πως Παίζεται

  Μία διαδραστική εμπειρία απόδρασης, το Great Escape, διευρύνει την φαντασία, ενώ ταυτόχρονα βάζει σε δοκιμασία την αντιληπτική ικανότητα του συμμετέχοντα και ενισχύει το αίσθημα της συνεργασίας. Η ομάδα των παικτών, αποτελούμενη από δύο έως πέντε άτομα, θα κληθεί να ανακαλύψει τα μυστικά του δωματίου και να εξιχνιάσει το μυστήριο. Στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια, ξεπερνώντας εμπόδια και λύνοντας γρίφους, έχοντας ενεργοποιήσει τόσο το μυαλό, όσο και τις 5 αισθήσεις.

  Δωμάτια Απόδρασης

  Την εμπειρία των δωματίων μπορεί να τη ζήσει κανείς από 7 έως 112 ετών, γιατί δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι συγκεκριμένων ικανοτήτων, αλλά για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι εγρήγορσης, σκέψης και αντίληψης… Η δημιουργική ομάδα του Great Escape Rooms έχει σχεδιάσει πρωτότυπα θεματικά δωμάτια, τα οποία σας προκαλούν να ‘αποδράσετε’ στον κόσμο της φαντασίας, για μία ολόκληρη ώρα.

  Οι Γρίφοι

  Στο ταξίδι της απόδρασης δεν είστε μόνοι. Ο game master του παιχνιδιού μπορεί πάντα να σας προσφέρει την απαραίτητη βοήθεια,  αν κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεστε μέσα στα escape rooms κάποιοι γρίφοι σας φαίνονται “άλυτοι”…