+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Αν σου αρέσει η πρόκληση και η περιπέτεια το ηφαίστειο σε περιμένει!

Κλείσε το πιο εκρηκτικό party της ζωής σου στο μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης, The Volcano Island στο Allou Fun Park!

Βρες την ημέρα και ώρα που επιθυμείς και έλα με τους φίλους σου να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία party στο μυστηριώδες τροπικό νησί με το επιβλητικό ηφαίστειο!

Γιόρτασε τα γενέθλια ή οποιοδήποτε παιδικό πάρτυ μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο και ανακάλυψε τη λύση του μυστηρίου του κρυμμένου θησαυρού σ’ ένα νησί διαφορετικό από τ’ άλλα!

Επίλεξε το φαγητό που επιθυμείς μέσα από μια πλούσια ποικιλία μενού και απόλαυσέ το με την παρέα σου μετά τη λήξη της αποστολής σας σε ενα απ’ο τα μεγαλύτερα Escape Rooms της Ευρώπης!

Και για την τούρτα σου, παρέχουμε 20% έκπτωση στα ζαχαροπλαστεία Melosa.

Μετά το party, συνέχισε το παιχνίδι σου στο Allou! αποκτώντας το Alloυ! Pass σε προνομιακή τιμή.

 

Τι είναι;

Το  Volcano Island Party είναι ένα από τα πιο διαδραστικά party, ιδανικό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών. Στόχος των παιδιών είναι να περάσουν όλες τις δοκιμασίες και να επιστρέψουν στο νησί έχοντας βρει το θησαυρό, ακονίζοντας έτσι τη σκέψη τους και οξύνοντας τις αισθήσεις και την παρατηρητικότητα τους.  Η τελική έκβαση της αποστολής έγκειται στην ομαδικότητα των παιδιών και την κριτική τους σκέψη.  Απαιτείται μόνο όρεξη για περιπέτεια και βασικές σωματικές ικανότητες! Η αθλητική ενδυμασία κρίνεται απαραίτητη ενώ συνιστάται οι παίκτες να έχουν μαζί τους δεύτερο ζευγάρι ρούχα και παπούτσια.

 

Η υπόθεση

Βρισκόμαστε στη  Λατινική Αμερική, έτος 1867.

Μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα σας να φτάσετε στο νησί του κρυμμένου θησαυρού κι έχοντας ακόμη το χάρτη στα χέρια σας, αποφασίζετε να ξαναδοκιμάσετε, ελπίζοντας αυτή τη φορά να τα καταφέρετε… Ανασυγκροτείτε λοιπόν την ομάδα σας. Στη νέα σας προσπάθεια έχετε την αρωγή του βασιλιά, που σας παραχωρεί το πιο γρήγορο καράβι του. Έπειτα από 13 μέρες ταξιδιού και ξεπερνώντας ακραία καιρικά φαινόμενα, εμφανίζεται μπροστά σας το μυστηριώδες τροπικό νησί, ακριβώς στο σημείο το οποίο έδειχνε ο χάρτης. Κάπου ανοιχτά της Καραϊβικής!

Ένα επιβλητικό ηφαίστειο δεσπόζει στο κέντρο του νησιού. Προσεγγίζετε την ακτή, δένετε το πλοίο στη νότια πλευρά του νησιού, με την ελπίδα ότι θα καταφέρετε να επιβιώσετε στις δοκιμασίες που σας περιμένουν και να επιστρέψετε σ’ αυτό, με τον αμύθητο θησαυρό στα χέρια σας!

 

Που βρίσκεται;

Το Volcano Island διαδραματίζεται σε έκταση 1.000τ.μ. και είναι το μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης. Βρίσκεται στο Allou! Fun Park, στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, στην περιοχή του Ρέντη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.

Χαρίστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να γιορτάσουν την πιο σημαντική μέρα του χρόνου μέσα από μια μοναδική εμπειρία, διευρύνοντας ταυτόχρονα το πνεύμα τους και καλλιεργώντας την ομαδικότητα και τη δημιουργικότητά τους μέσα από το παιχνίδι.

Κι όλα αυτά σ’ ένα καταπράσινο δροσερό περιβάλλον, με εξειδικευμένο προσωπικό και απόλυτη ασφάλεια!