+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Εναλλακτικοί & πρωτότυποι χώροι για παιδικά πάρτυ

Χώροι για παιδικά πάρτυ – Τα γενέθλια και η γιορτή του παιδιού σας είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της χρονιάς. Το τέλος της σχολικής χρονιάς, της χρονιάς στο φροντιστήριο ή στο αθλητικό σωματείο είναι επίσης ξεχωριστό. Η αρχή της νέας χρονιάς, όπου τα παιδιά ξανασυναντιούνται μετά το καλοκαίρι απαιτεί εορτασμό. Η λήψη ενός πτυχίου ξένων γλωσσών ή μιας αθλητικής διάκρισης είναι πολύ σημαντική στιγμή για το παιδί σας.

Αναρωτιέστε που θα βρείτε τις πιο πρωτότυπες ιδέες, για να μείνουν στιγμές σαν και αυτές, χαραγμένες στο μυαλό του? Αναρωτιέστε τί θα το κάνει να έχει την καλύτερη δυνατή ανάμνηση από την παιδική του ηλικία;  Έχετε κάνει πολλά πάρτι στο σπίτι και έχετε κουραστεί από το μαγείρεμα, το στολισμό και το καθάρισμα που ακολουθεί μετά? Αναζητάτε κάτι διαφορετικό, που θα ενθουσιάσει το παιδί σας, γλιτώνοντας ταυτόχρονα από την κουραστική προετοιμασία ενός πάρτυ στο σπίτι? Πολύ απλά δε θέλετε τόσο κόσμο και μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι σας, τη φασαρία και την ευθύνη;

χώροι για παιδικά πάρτυ κατάλληλοι για παιδιά

Πάρτυ χωρίς άγχος και ταλαιπωρία

Ξεχάστε λοιπόν την ταλαιπωρία και τα κλασσικά πάρτι στο σαλόνι του σπιτιού σας ή ακόμα και στον κήπο, αν έχετε. Ξεχάστε το άγχος να μαγειρέψετε, να ετοιμάσετε δραστηριότητες για τα παιδιά, να προετοιμάσετε το χώρο. Μην αγωνιάτε πια για τις ζημιές που ίσως γίνουν, ή την πιθανότητα κάποιο από τα παιδιά να χτυπήσει. Ακόμα, μην αγχώνεστε να ετοιμάσετε κάτι έξτρα για τους γονείς που θα φέρουν τα παιδιά τους και ίσως παραμείνουν. Δώστε στα παιδιά μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη και θα συζητάνε για καιρό.

Ήρθε η ώρα να σκεφθείτε διαφορετικά… Υπάρχουν αρκετοί εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ, που θα ενθουσιάσουν μικρούς, αλλά  και μεγάλους. Οι εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στην Αθήνα είναι αρκετοί και προσφέρουν ποιοτικές λύσεις, για κάθε γούστο και ηλικία. Μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών για διασκέδαση, αλλά και των γονέων για ασφάλεια. Επίσης μπορούν να είναι ταυτόχρονα και χώροι για εκπαιδευτικά παιχνίδια. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τη γνώση και την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων! Ποιος γονέας δε θα ήθελε κάτι τέτοιο; Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες για παιδικά πάρτυ, ώστε να διαλέξετε…

 

 

χώροι για παιδικά πάρτυ και τούρτα γενεθλίων

 

Χώροι για παιδικά πάρτυ by Great Escape rooms

Το Great Escape rooms, είναι ένα παιχνίδι απόδρασης που θα μαγέψει τα παιδιά και θα δοκιμάσει τις νοητικές τους ικανότητες. Τα παιδιά μπαίνουν σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, με στόχο να δραπετεύσουν. Κάθε δωμάτιο είναι μια ολοκληρωμένη ιστορία και μια περιπέτεια που θα λατρέψουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό, τις αισθήσεις τους, να λύσουν γρίφους και να  βρουν στοιχεία στον προκαθορισμένο χρόνο. Οι εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ αυτού του είδους,  δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις.

Για να ολοκληρωθούν επιτυχημένα τα παιχνίδια δράσης, και τα παιχνίδια σκέψης, τα παιδιά πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά, σαν ομάδα. Έτσι θα ενισχύσουν το ομαδικό τους πνεύμα και θα μάθουν να συνεργάζονται. Παράλληλα θα έχουν μια υπέροχη κοινή ανάμνηση με τους φίλους τους και μια φοβερή ιστορία να διηγούνται! Τα παιδιά και οι γονείς που δεν ήρθαν, θα ζηλεύουν που το έχασαν! Όλοι, παιδιά και γονείς θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι!

χώροι για παιδικά πάρτυ

Ανάπτυξη δεξιοτήτων

Οι χώροι για παιδικά πάρτυ των Great Escape rooms, είναι μια εμπειρία, που τα παιδιά σίγουρα θα θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα! Το παιχνίδι αυτό ενισχύει τις σχέσεις των παιδιών μεταξύ τους. Βελτιώνει σημαντικά τις δεξιότητές τους στην κριτική σκέψη, την επικοινωνία, την οργάνωση, την παρατηρητικότητα αλλά και τη δημιουργικότητα. Η λύση γρίφων και η νοητική εκγύμναση είναι πολύ σημαντικές σε αυτές τις ηλικίες για τη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Η ανάπτυξη λογικών δεξιοτήτων σε αυτή την ηλικία δίνει στο παιδί σημαντικά εφόδια για το σχολείο και την καθημερινότητα. Δεξιότητες συντονισμού, ομαδικότητας και επικοινωνίας είναι κατεξοχήν κοινωνικές δεξιότητες που κάθε άνθρωπος αναπτύσσει σε μικρή ηλικία. Στα δωμάτια μπορούν να παίξουν όλα τα παιδιά, από 7 χρονών και πάνω, ώστε να μην έχουν δυσκολία με κάποιους γρίφους. Επίσης, οι γονείς μπορούν να διαλέξουν, σε συνεννόηση με το προσωπικό του Great Escape Rooms, δωμάτιο με ηθοποιό. Ο ηθοποιός έχει συμβουλευτικό ρόλο στην επίλυση των γρίφων, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια μικρή παράσταση, που τραβάει το ενδιαφέρον των παιδιών.

τούρτα και παιδιά

Γιατί να κάνω πάρτυ στα Great Escape;

6 λόγοι, για τους οποίους τα Great Escape rooms είναι ιδανικοί χώροι για παιδικά πάρτι και εκπαιδευτικά παιχνίδια:

 • Το Great Escape rooms βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην κεντρικότατη περιοχή του Ψυρρή. Εξυπηρετείται από το σταθμό Μετρό Μοναστηράκι και το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο. Είναι πολύ εύκολο να συναντηθούν σε αυτό παιδιά από διαφορετικές περιοχές, χωρίς οι γονείς να ψάχνουν οδούς και σπίτια. Δε χρειάζεσαι GPS για να πας το παιδί σου σε ένα παιδικό πάρτυ!
 • Υπάρχει ειδικός χώρος, στον οποίο μπορείτε να κόψετε την τούρτα και να έχετε έναν πρόχειρο μπουφέ. Στο χώρο αυτόν μπορούν να κάτσουν οι γονείς και να περιμένουν χαλαρώνοντας, όση ώρα τα παιδιά παίζουν στα δωμάτια απόδρασης.
 • Αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν πολλά παιδιά, αφού γίνονται ειδικές προσφορές. Το κόστος για τους γονείς του παιδιού που γιορτάζει συνήθως δεν ξεπερνά τα 10 € ανά άτομο! Η χαρά και οι αναμνήσεις όμως των παιδιών από το πάρτυ τους είναι ανεκτίμητες!

Περισσότεροι λόγοι

 • Οι χώροι για παιδικά πάρτυ των Great Escape rooms είναι απόλυτα ασφαλείς, διότι όλα τα δωμάτια, είναι κατασκευασμένα βάσει ειδικών προδιαγραφών. Το προσωπικό του Great Escape rooms είναι εκπαιδευμένο να τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας και υπάρχουν οι σχετικές πιστοποιήσεις. Οι γονείς μπορούν, μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του Great Escape, να δουν τα προτεινόμενα δωμάτια.
 • Δεν υπάρχει τίποτα στα δωμάτια απόδρασης που μπορεί να τρομάξει τα παιδιά ή να τραυματίσει τον ψυχισμό τους. Όταν φιλοξενούν παιδικά πάρτι, τα δωμάτια μετατρέπονται καταλλήλως, ώστε να είναι 100% φιλικά σε παιδιά. Όλα τα προτεινόμενα δωμάτια είναι κατάλληλα για παιδιά, με τη φαντασία και την περιπέτεια να κυριαρχούν!
 • Οι ηθοποιοί στα δωμάτια απόδρασης του Great Escape rooms έχουν εμπειρία στο να δουλεύουν με παιδιά. Γνωρίζουν πώς να τους προσφέρουν κάτι ξεχωριστό μέσα από την ερμηνεία τους, καθώς τα καθοδηγούν να λύσουν τους γρίφους.

παιδιά ζωγραφίζουν σε χώρους για παιδικά πάρτυ

Δωμάτια του Great Escape Rooms για παιδικά πάρτυ:

 • The Circus: Τα παιδιά πρέπει να λύσουν τους γρίφους και να αποδράσουν από το πιο συναρπαστικό τσίρκο! – BOOK NOW
 • The Perfect Robbery: Μπορούν τα παιδιά να εξιχνιάσουν την τέλεια ληστεία, από τα στοιχεία που άφησε πίσω του ο κλέφτης. – BOOK NOW
 • Release the Kraken: Στο αμπάρι του πειρατικού πλοίου τα παιδιά λύνουν γρίφους με ναυτική θεματολογία για να βγουν! Μαζί τους έχουν τον πειρατή, που τα βοηθάει και τα συμβουλεύει. (Δωμάτιο με ηθοποιό) – BOOK NOW
 • The Secret Agent: Ένα σημαντικό αρχείο με ονόματα βρίσκεται στο γραφείο. Μπορούν τα παιδιά να το βρουν, αφού λύσουν τους γρίφους; – BOOK NOW
 • Guantanamo: Κάποιος έκλεισε τα παιδιά φυλακή. Θα μπορέσουν να αποδράσουν; – BOOK NOW
 • The Survivor: Τα παιδιά προσπαθούν να διαφύγουν από ένα εξωτικό νησί. Λύνουν γρίφους και εκτελούν διασκεδαστικές φυσικές δοκιμασίες, συντροφιά με το Ναυαγό! (δωμάτιο με ηθοποιό) – BOOK NOW

Το Great Escape βρίσκεται στην οδό Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή, Αθήνα, 10554

ΤΗΛ. 213 0354432

Email: info@greatescape.gr

Για να δείτε τα δωμάτια η για να κάνετε κράτηση, πατήστε ΕΔΩ

Άλλοι χώροι για παιδικά πάρτυ

Παιδικά πάρτυ στο Allou Fun Park

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Οι κλασικοί χώροι για παιδικά πάρτυ σας φαίνονται πλέον βαρετοί? Ψάχνετε έναν διαφορετικό χώρο για τα γενέθλια του παιδιού σας? Θέλετε αυτή την φορά να πάτε κάπου ALLOU? Είστε έφηβοι και θέλετε να κάνετε ένα πάρτι αποφοίτησης ή ένα πάρτι για μια σημαντική προσωπική στιγμή; Το πάρτι ξεκινάει στο Allou Fun Park! Με το Day pass, μπορείτε να παίξετε και να ξαναπαίξετε όσες φορές θέλετε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Το γυάλινο Igloo στο κέντρο του πάρκου σε περιμένει, για να φιλοξενήσει το δικό σου πάρτυ. Επιλέξτε τον μπουφέ που εσείς θέλετε και βγάλτε φωτογραφίες για να θυμάστε όλες τις διασκεδαστικές σας στιγμές.

Kidom

Για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, ο παραμυθόκοσμος του Kidom είναι ανοιχτός, για να τους προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε φανταστικά παιχνίδια όπως Carousel, Mini Big Apple, Boom Boom, Youpi Tower, Trambolini, Convoy, Toto Express. Κορυφαίοι, ταλαντούχοι και έμπειροι ανιματέρ καθοδηγούν τα παιδιά στις διάφορες δραστηριότητες και είναι η εγγύηση για την αξέχαστη αυτή εμπειρία. Το Kidom Party έχει Face painting, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, μαγικά τρικ, λαχταριστό φαγητό, αναψυκτικά και πρόσβαση στα παιχνίδια του πάρκου για όλη την ημέρα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω υπηρεσιών, όπως ειδικός στολισμός αίθουσας, τούρτα με θέμα, μέχρι πλήρες θεματικό πάρτι. Οι γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ και το ποτό τους όση ώρα τα μικρά παιδιά ψυχαγωγούνται

Roller & Bowling πάρτυ

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Συνδυάστε το πάρτυ του παιδιού σας με Bowling και Roller Skates! Διασκεδάστε μαζί τους και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε κι εσείς! Η ομάδα του Super Bowl φροντίζει για τα πάντα. Από το catering, τις προσκλήσεις, τη διακόσμηση έως τις ειδικές μπάλες, τα roller skates και τα παπούτσια των μικρών φίλων. 25 διάδρομοι Bowling, πίστα Roller Skating με Disco μουσική και φωτορυθμικά. Όλα είναι έτοιμα για να σβήσετε τα κεράκια της τούρτας σας φορώντας Rollers! Χαρίστε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές, παίζοντας Bowling και χορεύοντας με τα πατίνια τους σε disco ρυθμούς. Είναι σίγουρο ότι το party θα μείνει στην ιστορία. Στο SUPER BOWL θα βρείτε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και έμπειρους εκπαιδευτές, για ασφαλές πατινάρισμα. Δημιουργήστε ιδιαίτερες κοινές αναμνήσεις γονέων και παιδιών πάνω στα πατίνια. Μοιραστείτε την αδρεναλίνη και τη διασκέδαση!

 

Παιδικά πάρτυ στα VILLAGE CINEMAS

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Ένα από τα πιο πρωτότυπα πάρτυ, γίνεται πραγματικότητα στα Village Cinemas! Αν το αγγελούδι σας είναι σινεφίλ, διαλέξτε την αγαπημένη του ταινία μέσα από μια μεγάλη ποικιλία παιδικών ταινιών όπως: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Αλλαντίν, Toy Story και άλλες πολλές. Επιλέξτε την αίθουσα που σας ταιριάζει, αποκλειστικά για εσάς, φτιάξε το μενού που σας αρέσει και κάντε ένα αξέχαστο πάρτυ! Είναι σαν το παιδί σας να έχει καλέσει τους φίλους του στο σπίτι για ταινία, μόνο που είναι πολύ καλύτερο! Όλα τα παιδιά θα έχουν άπλετο χώρο να κάτσουν, τα εδέσματα θα είναι σίγουρα της αρεσκείας τους. Οι γονείς θα είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα δημόσιο χώρο και είναι ασφαλή!

Τα Village Cinemas προσφέρουν και την εμπειρία της αίθουσας VKids, μιας αίθουσας ειδικά διαμορφωμένης για παιδιά. Πρόκειται για αίθουσες που απευθύνονται πρωτίστως σε παιδιά-θεατές. Προβάλλουν παιδικές ταινίες και είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια.

 

Χώροι για παιδικά πάρτυ στο Αττικό ζωολογικό Πάρκο

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Μπορεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο να είναι λιγάκι μακριά στα Σπάτα, όμως τέτοιου είδους χώροι για παιδικά πάρτυ, αποτελούν σίγουρα κάτι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Όλα τα παιδιά αγαπούν τα ζώα και η παρουσία τους δημιουργεί μια χαρά και ιδιαίτερες αναμνήσεις. Στο χώρο του εστιατορίου ZooCafe, τα παιδιά γνωρίζουν τα είδη των ζώων, συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πάρκου. Τα καθοδηγούν σε αυτό οι έμπειροι ειδικοί και εκπαιδευτικοί.

Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή να ακολουθήσουν τους μικρούς στις δραστηριότητες μέσα στο πάρκο. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προσφέρει μια επιμορφωτική και ψυχαγωγική επαφή με μερικά από τα πιο σπάνια και όμορφα είδη ζώων του πλανήτη. Τα ζώα ζουν σε φυσικές συνθήκες, με σεβασμό στον τρόπο διαβίωσης στο περιβάλλον τους. Μια επίσκεψη, αρκεί για να γοητεύσει όλους τους επισκέπτες. Πόσο μάλλον τα παιδιά, που λατρεύουν τα ζώα. Αν δεν τους αρκεί να διαβάζουν για αυτά ή να τα βλέπουν στην τηλεόραση, εδώ μπορούν να τα δουν από κοντά! Τα προγράμματα για παιδιά συμπεριλαμβάνουν γνωριμία με τα δελφίνια, με τα ζώα της σαβάνας ή ξενάγηση στο σύνολο του Πάρκου. Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς.

 

Paintball party

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Οι χώροι για παιδικά πάρτυ με paintball, θα δώσουν στους μικρούς φίλους τρεις ώρες απίστευτης διασκέδασης που θα συζητιούνται για πολλές μέρες. Για παιδιά από 7 μέχρι 14 χρονών, οι Paintballers διαθέτουν ειδικά ελαφριά όπλα, ώστε να μετακινούνται στην πίστα με ασφάλεια και άνεση. Τα όπλα αυτά δέχονται μικρότερες χρωματόσφαιρες  από τις κανονικές, ώστε να μην πονάνε τα παιδιά, αλλά να αυξάνεται η διασκέδασή τους! Ένα πάρτι γενεθλίων γεμάτο δράση, περιπέτεια κι ένταση. Ένα πάρτι που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα και συντονισμό. Οι γονείς δε χρειάζεται να ανησυχούν για έκθεση των παιδιών στη βία, καθώς όλα γίνονται με τρόπο παιχνιδιάρικο!

 

Πάρτυ σε Disco Για παιδιά

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Φωτιζόμενη πίστα χορού, φωτορυθμικά, KARAOKE με ασύρματα μικρόφωνα, προβολή Video clips, DJ, παρουσιαστής, χορευτής για παιδιά, φωτογράφος, μασκότ υποδοχής, πινιάτα. Ό,τι άλλο χρειαστείτε για ένα αξέχαστο παιδικό πάρτυ! Η παιδική disco συνδυάζει παιχνίδι, μουσική και χορό! Γονείς και παιδιά γίνονται ένα, παίρνοντας μέρος όλοι μαζί στα παιχνίδια και χορεύοντας. Στόχος της Disco για παιδιά, είναι μικροί και μεγάλοι να φύγουν κουρασμένοι μεν, αλλά γεμάτοι αναμνήσεις από το παιχνίδι και τον χορό. Το προσωπικό του Party Place είναι πάντα κοντά στα παιδιά, όσο οι γονείς απολαμβάνουν καφέ, ροφήματα ή κρασί. Οι χώροι για παιδικά πάρτυ διαθέτουν μενού για κάθε περίσταση, καθώς και τούρτες γενεθλίων.

 

Action party – χώροι για παιδικά πάρτυ

 

χώροι για παιδικά πάρτυ

 

Πρωτότυπα παιχνίδια διασκέδασης που θα κάνουν το πάρτυ του παιδιού σας αξέχαστο. Μοναδικά παιχνίδια δράσης και περιπέτειας που αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο των παιδικών πάρτι. Πίστες αναρρίχησης, Bungee Trampoline, Interactive Adventure Games, Box Hockey, Αθλητικά Τραμπολίνο και Φουσκωτά, σας περιμένουν για άθληση, δράση και περιπέτεια. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, καθοδηγεί τα παιδιά σε ένα event δράσης και φαντασίας, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Photo Gallery – Χώροι για παιδικά πάρτυ

 

circus tent xoroi gia paidkia party athina

 

woman in xoroi gia paidkia party athina

 

man and women in circus xoroi gia paidkia party athina

 

chest with stars xoroi gia paidkia party athina

 

fortune teller xoroi gia paidkia party athina