+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Ποιοι είναι τελικά οι πιο πρωτότυποι Χώροι για πάρτυ γενεθλίων; Αν ρωτήσετε ένα παιδί ποια είναι η αγαπημένη του μέρα, σίγουρα θα σας απαντήσει πως είναι η μέρα των γενεθλίων του. Όχι μόνο επειδή είναι η μέρα που θα πάρει πολλά δώρα. Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή εκείνη την μέρα θα διοργανώσει το πάρτυ του. Θα είναι ο οικοδεσπότης μιας φανταστικής ημέρας που θα περάσει μαζί με τους φίλους του. Αυτό είναι κάτι που το περιμένει ολόκληρο τον χρόνο. Συνήθως τις περισσότερες φορές που θα θελήσουμε να κάνουμε ένα παιδικό πάρτυ, θα σκεφτούμε να το κάνουμε στο σπίτι μας.

Οι Χώροι για πάρτυ γενεθλίων, ουσιαστικά πρέπει να εστιάζουν σε 3 παράγοντες για να αποτελέσουν μια ευχάριστη έκπληξη.

Διακόσμηση: Μιας και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός θα πρέπει να φροντίσουμε και ο χώρος να είναι ιδιαίτερος. Θα πρέπει να διακοσμήσουμε το σπίτι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι διαφορετικό από την καθημερινότητα. Τα μπαλόνια θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους. Δίνουν μια χαρμόσυνη αίσθηση στο σπίτι. Μετά μπορούμε να δώσουμε ένα συγκεκριμένο θέμα στο πάρτυ και έτσι να ολοκληρώσουμε την διακόσμηση. Π.χ. πειρατικό ντεκόρ για αγοράκι με πειρατικές σημαίες και κατάρτια πλοίων κρεμασμένα στο δωμάτιο.

Φαγητά και αναψυκτικά: Τα παιδιά θέλουν να παίζουν, να τρέχουν και να κάνουν άνω κάτω το σπίτι. Για αυτό και τα φαγητά είναι καλό να προσφέρονται σε μικρές μερίδες ώστε να τρώγονται με τα χέρια. Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να στήσετε έναν όμορφο μπουφέ. Κάτι που είναι και πολύ ποιο οικονομικό συγκριτικά με το να μαγειρεύατε ένα σωρό φαγητά. Φτιάξτε έναν πλούσιο μπουφέ με νόστιμες λιχουδιές, έναν δεύτερο με γλυκά και θα είναι όλοι οι καλεσμένοι ικανοποιημένοι.

Ψυχαγωγία: Το να μαζευτούν οι φίλοι του παιδιού σας στο σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω παίζοντας όλοι μαζί είναι κάτι που σίγουρα γίνεται συχνά. Δε μπορεί να δώσει από μόνο του την ιδιαίτερη νότα που θέλετε για τα γενέθλια των παιδιών σας. Μια πολύ καλή λύση που θα κάνει το πάρτι γενεθλίων ιδιαίτερο είναι να φέρετε στο πάρτι κάποιον κλόουν ή κάποιον ταχυδακτυλουργό. Θα δώσει σίγουρα μια πολύ ιδιαίτερη νότα στο πάρτι γενεθλίων. Μια νότα που θα κάνει το πάρτι μοναδικό και οι μικροί μας φίλοι θα το συζητάνε για πολλές μέρες μεταξύ τους. Και αυτό σίγουρα θα γεμίσει με περηφάνια και ικανοποίηση το παιδί σας.

Η λύση της διοργάνωσης του πάρτυ γενεθλίων στο σπίτι μας, είναι μια αρκετά οικονομική λύση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι καταφεύγουν σε αυτή. Η λύση αυτή όμως, δημιουργεί και αρκετά προβλήματα. Απαιτεί πολύ δουλειά για να επανέλθει το σπίτι στην κανονική του όψη. Πέρα από τα διάφορα διακοσμητικά που πρέπει να κατέβουν, η γενική καθαριότητα που πρέπει να γίνει είναι το βασικότερο πρόβλημα. Είναι σχεδόν απίθανο να μην λερωθεί το σπίτι από τροφές και αναψυκτικά που θα πέσουν κάτω. Αυξημένες είναι επίσης οι πιθανότητες να γίνει κάποια σοβαρή ζημιά στο σπίτι. Όταν σε ένα σπίτι πολλά παιδιά παίζουν και κυνηγιούνται δεν θέλει και πολύ να σπάσει κάποιο κάδρο ή κάποιο βάζο. Είναι αυξημένος ο κίνδυνος κάποιου ατυχήματος. Αυτοί είναι και οι λόγοι που οι Χώροι για πάρτυ γενεθλίων, είναι μια καλή εναλλακτική λύση.

Ευτυχώς η Αθήνα είναι μια πόλη που μπορεί να δώσει πολλές και ποιοτικές λύσεις. Υπάρχουν αρκετοί εναλλακτικοί Χώροι για πάρτυ γενεθλίων, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Εναλλακτικοί Χώροι για πάρτυ γενεθλίων – Πάρτυ γενεθλίων σε escape room.

Πρόκειται για διαδραστικού τύπου παιχνίδια και μια από τις εναλλακτικές δραστηριότητες για παιδιά. Η ιδέα είναι πως κλειδώνεστε μαζί με την παρέα σας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο. Εκεί, θα πρέπει λύνοντας μια σειρά από γρίφους να φτάσετε στην πολυπόθητη έξοδο, πριν τελειώσει ο χρόνος. Τα Escape Rooms είναι εναλλακτικοί Χώροι για πάρτι γενεθλίων, με πολλά πλεονεκτήματα. Είναι εξίσου οικονομική λύση, με το πάρτυ στο σπίτι. Συνήθως το κόστος βγαίνει στα 10 ευρώ ανά άτομο που παίζει στο δωμάτιο. Οι περισσότερες εταιρείες escape rooms έχουν ειδικές προσφορές για μεγαλύτερα group ατόμων. Αυτό σημαίνει πως η τιμή θα πέσει ακόμα περισσότερο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι και τα παιδιά τρελαίνονται για παιχνίδι. Ειδικότερα, αν καταφέρουν να λύσουν και το μυστήριο θα είναι κατενθουσιασμένα. Αυτό σημαίνει πως το πάρτυ γενεθλίων θα τους μείνει αξέχαστο, κάτι που αποτελεί και τον στόχο μας εξαρχής.

Στα περισσότερα escape rooms υπάρχει χώρος αναμονής ο οποίος είναι αρκετά ευρύχωρος. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να κόψουμε την τούρτα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Επίσης θα μπορούσε να ετοιμαστεί και ένας πρόχειρος μπουφές δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για το πάρτυ γενεθλίων.

Χώροι για πάρτυ γενεθλίων – πικνικ στην πλατεία της γειτονιάς

Αποτελεί σίγουρα την πιο οικονομική λύση. Το μοναδικό σας έξοδο σε αυτή την περίπτωση θα είναι η προετοιμασία του μπουφέ. Ένα πτυσσόμενο τραπέζι κάμπινγκ είναι ο μόνος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε. Μπορεί να υπάρχει και ένας στολισμός του χώρου με μπαλόνια όπως θα κάνατε και στο σπίτι. Για να αποκτήσει μεγαλύτερο κέφι το πάρτυ μπορείτε να οργανώσετε και μια σειρά από παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Π.χ. σχοινάκι, μήλα, κρυφτό, αγαλματάκια ακούνητα κλπ. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε θα είναι η έγκαιρη πρόβλεψη του καιρού για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Χώροι για πάρτυ γενεθλίων – Πάρτυ στο Allou! Fun Park.

Προσφέρετε στα παιδιά και τους καλεσμένους τους την είσοδο στο λούνα παρκ. Καλό θα είναι για να σας βγει ποιο οικονομικά να τους πάρετε τα βραχιόλια για απεριόριστα παιχνίδια. Έτσι δεν θα έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι να σας ζητάνε επιπλέον χρήματα για να ανέβουν και σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Δώστε τους και λίγο χώρο έτσι ώστε να νιώθουν πως είναι μόνα τους και θα σας λατρέψουν. Τέλος έχετε και την επιλογή για ότι γεύμα θελήσετε να τους προσφέρετε σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια που λειτουργούν στον χώρο.

Οι Χώροι για πάρτυ γενεθλίων, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για να κάνετε το πάρτυ των παιδιών σας. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν, κάνοντας τα γενέθλιά τους ξεχωριστά….