+30 213 0354432 info@greatescape.gr

Χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά, των Great Escape Rooms, αποτελούν την ιδανική λύση για μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία. Τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape, είναι κατάλληλα για παιδιά από 7 έως 107 ετών! Επίσης είναι κατάλληλα για κορίτσια και αγόρια. Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά, συνδυάζουν τέλεια, την ψυχαγωγία με την νοητική ανάπτυξη και βοηθούν σημαντικά στην ψυχοσωματική εξέλιξη των μικρών μας φίλων. Είναι ψυχαγωγία με την αρχαία έννοια του όρου. Όχι απλά διασκέδαση, αλλά μάθηση και ανάπτυξη απαραίτητων δεξιοτήτων με ευχάριστο τρόπο. Οι δραστηριότητες γίνονται μέσα σε ένα απόλυτα ευχάριστο και ελεγχόμενο περιβάλλον με την επίβλεψη των εκπαιδευμένων game masters και ηθοποιών. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πρωτότυπα σενάρια, κατάλληλα για παιδιά και άψογο σχεδιασμό. Επιπλέον, ο βαθμός δυσκολίας των δωματίων, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών που λαμβάνουν μέρος.

Μετά την εισαγωγή και την επεξήγηση της ιστορίας, τα παιδιά μπαίνουν στο δωμάτιο και το παιχνίδι ξεκινάει. Τα παιδιά πρέπει να λύσουν γρίφους και να ανακαλύψουν κρυμμένα στοιχεία, χρησιμοποιώντας την παρατηρητικότητα, την φαντασία και την λογική τους. Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις ιστορίας, γεωγραφίας, μαθηματικών ή γενικά γνώσεις που αποκτούν στο σχολείο. Πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά, ώστε να συνδυάσουν τα στοιχεία που ανακάλυψαν, για να αποκωδικοποιήσουν τον τελικό γρίφο και να αποδράσουν από το δωμάτιο.

Αν κάπου κολλήσουν, θα έχουν τη βοήθεια του game master ή του ηθοποιού, στα δωμάτια με ηθοποιό. Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά, των Great Escape Rooms Athens, βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στο Ψυρρή. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια των Great Escape,  είναι ένα παιχνίδι λογικής, κατάλληλο για μικρές, αλλά και μεγάλες ομάδες παιδιών. Σε όλα τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape Rooms μπορούν να παίξουν παιδιά από 7 ετών και άνω.  Μπορούν λοιπόν να λάβουν μέρος:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

χώρος ψυχαγωγίας για παιδιά

Χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά & σχολεία

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά των Great Escape, είναι το κατάλληλο μέρος για ολιγόωρες ή ακόμα και μονοήμερες σχολικές εκδρομές. Σχολεία εντός Αττικής είναι εύκολο να διοργανώσουν ένα σχολικό περίπατο, να έρθουν στο χώρο με λεωφορείο ή ακόμα και Μετρό. Σχολεία εκτός Αττικής που οργανώνουν τριήμερες ή πενθήμερες εκδρομές στην Αθήνα, μπορούν να εντάξουν αυτή τη δραστηριότητα στο πρόγραμμά τους. Στα παιχνίδια για παιδιά, μπορούν να χωριστούν σε ομάδες και έτσι να παίξουν ταυτόχρονα σε τελείως διαφορετικά δωμάτια.

Όπως προαναφέραμε, για να δραπετεύσουν από το δωμάτιο, δεν χρειάζονται εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, αλλά αρμονική συνεργασία, ομαδικό πνεύμα, συγκέντρωση και ταχύτητα. Επίσης, αν τα παιδιά είναι μικρής ηλικίας, μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα το σενάριο και το βαθμό δυσκολίας του κάθε δωματίου. Οι σχολικές εκδρομές είναι ένα απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας. Αυτό είναι αποδεκτό εδώ και δεκαετίες τόσο από τους γονείς όσο και από το Υπουργείο Παιδείας. Έχουν δε ως κύριο στόχο, την κοινωνικοποίηση, τη μάθηση, την ψυχαγωγία και την εξάσκηση των δεξιοτήτων των μαθητών. Τη γνωριμία τους με τον κόσμο έξω από το σχολείο και την προετοιμασία τους για τη καθημερινή ζωή.

Φροντιστήρια – Αθλητικοί Σύλλογοι – Καλλιτεχνικά εργαστήρια

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά των Great Escape μπορούν να οφελήσουν κάθε κέντρο εξωσχολικής δραστηριότητας που απασχολεί παιδιά. Οι ανάγκες ανάπτυξης δεξιοτήτων στην ομάδα συμμαθητών ενός φροντιστηρίου ή μιας σχολής χορού, δε διαφέρουν σε τίποτα από ενός σχολείου. Με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων, κάθε ιδιωτικός οργανισμός μπορεί να προσφέρει αυτή την δραστηριότητα στα παιδιά του. Είτε ως εορτασμός μιας επιτυχίας ενός αθλητικού συλλόγου, είτε ως έναρξη ή τέλος μιας σχολικής χρονιάς. Μια επιβράβευση στα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις ξένων γλωσσών ή που απλά έβαλαν τα δυνατά τους. Οι παρέες δε δημιουργούνται μόνο στο σχολείο, αλλά και σε όλες τις εξωσχολικές δραστηριότητες, όπου αναπτύσσονται σημαντικές δεξιότητες.

Χώροι ψυχαγωγίας για φίλους

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά, είναι σίγουρα μια από τις πιο πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, που θα ζήσετε με τους φίλους σας. Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά, είναι μια υπέροχη, διαδραστική και εναλλακτική εμπειρία, που θα λατρέψετε! Τα δωμάτια απόδρασης συγκαταλέγονται στα παιχνίδια δράσης αλλά και στα παιχνίδια σκέψης. Τα παιχνίδια των Great Escape Rooms μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις της ομάδας και παράλληλα να χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης. Ακόμα, θα σας δώσουν πολλές όμορφες κοινές αναμνήσεις που θα χτίσουν μια φιλία που θα αντέξει στο χρόνο. Πόσες παρέες μπορούν να πουν ότι έχουν εξιχνιάσει ληστείες ή έχουν αποδράσει μαζί από εξωτικά νησιά;

Χώροι ψυχαγωγίας για οικογένειες

Αν ψάχνετε μια εναλλακτική και πρωτότυπη δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, τότε τα Great Escape είναι εδώ. Τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape Rooms μπορούν να σας χαρίσουν τις πιο αξέχαστες και συναρπαστικές στιγμές. Μπορούν να γίνουν η αγαπημένη σας οικογενειακή διασκέδαση, που θα απολαμβάνετε όλοι μαζί! Κάντε μια έκπληξη στα παιδιά σας, αλλά κι ένα δώρο στον εαυτό σας με τη συμμετοχή σε ένα δωμάτιο απόδρασης! Διοργανώστε μια οικογενειακή δραστηριότητα με τους θείους και τα ξαδελφάκια τους! Ακόμα και ο παππούς και η γιαγιά μπορούν να παίξουν. Σίγουρα θα «σας βάλουν τα γυαλιά»! Στο τέλος, οι όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα!

Χώροι ψυχαγωγίας για παιδικά πάρτυ

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ομορφότερη στιγμή της παιδικής ηλικίας! Τα γενέθλια, την ονομαστική γιορτή και το πάρτι που τα συνοδεύει! Εμείς στα Great Escape Rooms ειδικευόμαστε εδώ και χρόνια στα παιδικά πάρτυ σε escape rooms. Χιλιάδες παιδιά έχουν διασκεδάσει, έχουν ψυχαγωγηθεί κι έχουν δημιουργήσει φανταστικές αναμνήσεις στα δωμάτιά μας, στα πιο όμορφα πάρτι! Οι γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, ξέρουν ότι εγγυόμαστε όχι μόνο τη διασκέδαση, αλλά και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Επίσης, προσφέρουμε χώρο για την κοπή της τούρτας και για άλλες δραστηριότητες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0354432 για να οργανώσουμε το πιο αξέχαστο και ψυχαγωγικό παιδικό πάρτy!

 

μπαούλο με αστεράκια

 

Οφέλη – χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά των Great Escape, αποσκοπούν στην διεύρυνση του πνεύματος και την ανάπτυξη ικανοτήτων μέσα από το παιχνίδι. Μέσα από μια τέτοια βιωματική εμπειρία, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και με τον εαυτό τους. Αποκτούν έτσι τόσο ομαδικό πνεύμα και δυνατότητα συντονισμού, όσο και χρήσιμες ατομικές δεξιότητες. Στα παιχνίδια σκέψης, τα παιδιά, αλλά και οι μεγαλύτεροι βρίσκουν μια ευχάριστη έξοδο από την καθημερινότητα.

Ειδικότερα, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το άγχος που τους προκαλούν οι αυξημένες υποχρεώσεις, μέσω του διαδραστικού παιχνιδιού. Μερικά από τα οφέλη τα οποία προσφέρουν αυτοί οι χώροι για παιδικά πάρτυ, είναι νοητική διέγερση, η εξάσκηση νοητικών ικανοτήτων και η αλληλεπίδραση. Τα δωμάτια απόδρασης, αναπτύσσουν τις πνευματικές δεξιότητες των παιδιών και ταυτόχρονα τα χαλαρώνουν. Μπορούμε λοιπόν να πούμε, ότι αποτελούν ένα είδος ενεργητικής ξεκούρασης. Πάνω από όλα, ανήκουν στην Εναλλακτική Ψυχαγωγία – Alternative Entertainment.

Πιο αναλυτικά, οι χώροι ψυχαγωγίας στα Great Escape Rooms:

 • Βελτιώνουν όλες τις υπάρχουσες νοητικές δεξιότητες και αναπτύσσουν νέες.
 • Αποκαλύπτουν και θεραπεύουν την παιδική ψυχοσύνθεση. Τα σενάρια και η ροή των δωματίων είναι σχεδιασμένα με τη συνδρομή ειδικών, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν την ίδια στιγμή παιδιά κάθε ηλικίας. Από 7 ετών και πάνω, όλα τα παιδιά έχουν τη δυναμική να παίξουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους.
 • Χαρίζουν στα παιδιά ανέμελες στιγμές έκφρασης και δημιουργικότητας.
 • Ενεργοποιούν τη φαντασία τους, σε ένα τρισδιάστατο, διαδραστικό περιβάλλον, με το οποίο μπορούν να αλληλεπιδράσουν.
 • Μαθαίνουν στα παιδιά σημαντικές αξίες, όπως τονσεβασμό, την ευγενή άμιλλα, την συνεργασία, την ομαδικότητα και την φιλία.
 • Βοηθούν στην αύξηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, με την επιτυχή λύση των γρίφων και την ολοκλήρωση των δοκιμασιών. Οι βοήθειες από τους game masters και τους ηθοποιούς, όταν χρειάζεται, είναι διακριτικές.
 • Μαθαίνουν στους μικρούς μας φίλους να ακούνε και να λαμβάνουν υπόψιν διαφορετικές απόψεις. Επίσης, να συνδυάζουν αρμονικά όλες τις απόψεις και τις συμβουλές, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
 • Είναι αντίδοτο σε συμπεριφορές bullying και αποκλεισμού. Στα παιχνίδια απόδρασης όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούν και κανένας δε μπορεί να εξαιρεθεί ή να μείνει πίσω.
 • Δείχνουν στα παιδιά την σημασία των κανόνων, καθώς για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι ομαλά πρέπει αυτοί να τηρηθούν.
 • Αναπτύσσουν ομαδικές δεξιότητες όπως η οργάνωση, ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων και η συνέπεια προς την ομάδα.
 • Εξερευνούν τις φυσικές δεξιότητες των παιδιών, όπως την ηγετική ικανότητα, την αναλυτική και συνθετική σκέψη.
 • Δημιουργούν ευχάριστες, περιπετειώδεις και αστείες αναμνήσεις που σφυρηλατούν ισχυρούς δεσμούς σε παρέες παιδιών και σε οικογένειες.
 • Μαθαίνουν τα παιδιά να λειτουργούν κάτω από την πίεση του χρόνου. Επίσης τους μαθαίνουν την αξία του χρόνου, που δεν είναι ατέλειωτος σε καμιά κατάσταση και δραστηριότητα. Άρα κατανοούν ένα σημαντικό μάθημα ζωής, ότι δεν πρέπει να τον σπαταλούν άσκοπα.

 

Δωμάτια – χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά

 

xoroi psyxagogias gia paidia

 

The Survivor

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά των Great Escape φιλοξενούν το μοναδικό The Survivor. Το εξωτικό νησί που βρεθήκατε κυνηγώντας το θησαυρό δεν είναι ακατοίκητο, όπως νομίζατε. Σε αυτό εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται ναυαγός ο Captain Morgan! Έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να φύγει, όταν ο τρομερός κυκλώνας υποχωρεί, αλλά δεν έχει προλάβει ποτέ. Τώρα, είναι μια ακόμα ευκαιρία να το καταφέρετε, όλοι μαζί. Θα μπορέσετε να λύσετε τους γρίφους, να ξεπεράσετε τις σωματικές δοκιμασίες και να αποδράσετε από το νησί της περιπέτειας; Ο Captain Morgan θα σας βοηθήσει, αλλά πρέπει κι εσείς να τον βοηθήσετε! (Το The Survivor είναι δωμάτιο με ηθοποιό)… Book Now

 

xoroi psyxagogias gia paidia

 

Secret Agent

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης είχε δίκιο: Το πιο σημαντικό αρχείο της μυστικής σας αποστολής έχει υποκλαπεί από αγνώστους. Αυτοί που το έκλεψαν το έχουν κρύψει για λίγο μέσα στο γραφείο ενός συνεργάτη τους. Σύντομα θα έρθει η ώρα να το παραδώσουν σε αυτούς που δε θα έπρεπε να το έχουν!

Αν αυτό το αρχείο πέσει σε λάθος χέρια, όλη η μυστική αποστολή θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Η έμπειρη ομάδα σας έχει σταλεί για να βρει το αρχείο. Έχετε μόνο μια ώρα καιρό μέχρι οι υποκλοπείς να επιστρέψουν στο γραφείο. Θα προλάβετε να το ανακαλύψετε και να φύγετε πριν γυρίσουν;…  Book Now

 

xoroi psyxagogias gia paidia

 

The Circus

To Τσίρκο δεν θα μπορούσε να λείπει από τους χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά των Great Escape. Το μέρος μοιάζει να έχει πολύ ενδιαφέρον, με τα φώτα, τα παιχνίδια και την ευχάριστη διάθεση. Είναι το κατάλληλο μέρος για να περάσεις ευχάριστα την ώρα με την οικογένεια ή την παρέα σου. Όμως σίγουρα νιώθεις ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. Τόσο παράξενο που σε κάνει να ανατριχιάζεις… Φαίνεται ότι όπως διασκεδάζεις εσύ με το Τσίρκο, αρχίζει κι εκείνο να διασκεδάζει μαζί σου και να παίζει περίεργα παιχνίδια. Θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε αυτό το αίνιγμα;…   Book Now

 

xoroi psyxagogias gia paidia

 

The Perfect Robbery

Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά δεν θα ήταν ολοκληρωμένοι χωρίς το Perfect Robbery. Η ομάδα σας μπαίνει σε ένα από τα πιο συναρπαστικά δωμάτια απόδρασης της Αθήνας! Ανήκετε στην καλύτερη ομάδα detectives και έχετε ως αποστολή να εξιχνιάσετε την τέλεια ληστεία. Κανένα στοιχείο για τον δράστη και τη μέθοδό του δεν έχει βρεθεί από την αστυνομία. Όλοι αναρωτιούνται, πως κατάφερε κάποιος να οργανώσει μια τόσο τέλεια επιχείρηση. Πώς γίνεται να μην άφησε πίσω του το παραμικρό που θα έφερνε τη σύλληψή του. Θα καταφέρετε να βρείτε τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στη λύση του μεγάλου αυτού μυστηρίου; Θα προλάβετε να το κάνετε, πριν ο κλέφτης ξαναγυρίσει στον τόπο του εγκλήματος;..   Book Now

 

xoroi psyxagogias gia paidia

 

Guantanamo

Νιώθετε παγιδευμένοι, αλλά δεν βλέπετε τα τείχη γύρω σας! Θέλετε να τρέξετε και να ξεφύγετε, όμως είναι σκοτεινά για να βρείτε τον δρόμο! Είναι σχεδόν αδύνατον να καταφέρετε να αποδράσετε μέσα από τη φυλακή του μυαλού σας. Ο λόγος είναι απλός… Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τα κάγκελα που σας κρατούν… Κι ας βρίσκεστε στο Guantanamo, τη γνωστή φυλακή που κανένας δεν έχει αποδράσει ποτέ. Τώρα είναι η ευκαιρία σας! Έχετε μια ώρα καιρό μέχρι οι φρουροί να έρθουν και πάλι. Θα τα καταφέρετε;…  Book Now

 

Release the Kraken

Ξυπνάτε με την παρέα σας στο ξύλινο αμπάρι του Ιπτάμενου Ολλανδού, του θρυλικού πλοίου! Όμως δεν είστε μόνοι! Ο Captain Mead, o πειρατής είναι μαζί σας, φυλακισμένος όπως κι εσείς. Θα σας βοηθήσει να λύσετε τους γρίφους, να ανακαλύψετε τα αντικείμενα και να συνδυάσετε όλα τα στοιχεία. Θέλει κι αυτός να αποδράσει σαν κι εσάς. Γιατί πολύ απλά, σύντομα θα αναδυθεί από το βυθό το Κράκεν, ο φόβος των θαλασσών. Και τότε το πλοίο και όσοι είναι πάνω σε αυτό είναι καταδικασμένοι. Θα προλάβετε να αποδράσετε; Book Now

(To Release The Kraken είναι δωμάτιο με ηθοποιό)

Κάντε τώρα κράτηση σε κάποιο από τα δωμάτια απόδρασης του Great Escape ή επικοινωνήστε στο 213 0354432 και δώστε στο παιδί σας την ομορφότερη εμπειρία! Ψυχαγωγία, διασκέδαση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, δημιουργία δεσμών και όμορφων αναμνήσεων! Οι χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά του Great Escape Rooms σας περιμένουν.